26 Kasım 2012 Pazartesi

Ömer ÖZTÜRK “Alınterlerimizin karşılığı ödenmelidir”

Öz-İş Antalya İl Temsilcisi Ömer Öztürk, Antalya Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile özel güvenlik personel sorunları hakkında görüştü
Özel Güvenlik Görevlilerinin yaşadığı sorunları paylaşmak , destek almak ve geniş bir halk kitlesine ulaşarak sıkıntıların çözümüne katkıda bulunmak maksadı ile 12 Kasım 2012 Tarihinde, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile ÖZ-İŞ Özel Hizmet Çalışanları Sendikası Antalya il temsilcisi Ömer Öztürk, Ak Parti il başkanlığında bir görüşme yaptı. 

Yapılan görüşmede öncelikle, Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalışan Özel Güvenlik Görevlilerinin ödenmeyen maaşları ve 7 Aralık 2012 Tarihinde yeniden yapılacak ihalede ücretlerde yapılan indirim konusunda ortaya çıkan sıkıntılar hakkında bilgi verildi. Özel Güvenlik Görevlilerinin yaşadığı sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili ÖZ-İŞ Sendikası Antalya İl Temsilciliğince hazırlanan bir dosya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’ye sunuldu.

ÖZ-İŞ Sendikası Antalya Şube Temsilcisi Ömer Öztürk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalışan Özel Güvenlik Görevlilerine 3 aydır maaş verilmemektedir. Bu sorunun çözümü için, ilgili makamlar hiçbir açıklama yapmamakta ve kendilerine hizmet eden Özel Güvenlik Görevlilerini kaderleri ile baş başa bırakmaktadırlar. Yara kanamaya devam etmektedir. Sorun kangren olmak üzeredir.

ÖZ-İŞ Özel Hizmet Çalışanları Sendikası olarak, Antalya Büyükşehir Belediyesinden, geçmiş aylara dönük alacakların ve tahakkuk eden maaşların da süratle ödenerek alın terlerinin, emeklerinin karşılıklarını bir an önce ödemelerini, yeni dönemde maaşlarda bir indirime gidilmesinin haksız ve kabul edilemeyecek bir durum olduğunun bilinmesini, üyelerimizin özlük haklarının verilmesini ve mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda süratle adım atmalarını bekliyoruz .Sorun çözülene kadar konunun takipçisi olacağımızı , her çeşit yasal zemin çerçevesinde hak arayışımızın devam edeceğini bilinmesini istiyoruz.” dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder