4 Kasım 2012 Pazar

AV.MUSTAFA KÖSE “ Hizmet siyaseti yapıyoruz ”

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda ‘AK Parti İktidarının 10. Yılı’ dolayısıyla düzenlenen delege toplantısına katıldı. Köse, delegeler, üyeler ve isimsiz kahramanlarının yanı sıra diğer yönetim kademeleri ile büyük bir aile olan AK Parti’nin istişare yaparak doğruyu bulduğunu ve güçlendiğini söyledi.
AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya delegelerin yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri ve il başkan yardımcıları katıldı. Toplantı, 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin kuruluşundan kısa bir süre sonra millet tarafından iktidara getirilmesinin ve 10 yıllık iktidarında yapılan hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Kıvrak, 17 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirilen ilçe kongresi sonrası yönetim olarak yaptıkları çalışmalar hakkında delegeleri bilgilendirdi. Yerel seçimler ve sonraki seçimler ile ilgili hedeflerini de anlatan ilçe başkanı Ali Kıvrak, ‘Farklı düşünen, birlikte üreten’ sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muratpaşa ilçe teşkilatı olarak 56 mahallede çalışmalara başladık. Delege toplantıları vesilesiyle mahallelerde ki, sıkıntılara çözüm üretmeyi hedefliyoruz.  İnşallah önümüzdeki seçimlerde Büyükşehir’de ve Muratpaşa’da Ak Belediye olarak halkımıza hizmet vereceğiz” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ise, bu tür istişare toplantıların önemli olduğunu vurgulayarak, “Muratpaşa teşkilatı, yeni projeleriyle, başarılı çalışmalarıyla Antalya halkına hak ettiği hizmeti götürecektir. Ak Parti ilçe teşkilatlarının düzenlediği toplantılarda,  bir ekip hareketi, bir gönül hareketi, bir ortak akıl hareketi ile istişareler yapılarak sağlıklı sonuçlar alınıyor.  İstişarede rahmet vardır. İstişare yaparak doğruyu buluyoruz ve vatandaşların sıkıntılarını yakından takip etme şansı yakalıyoruz.  Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Muratpaşa halkı çalışkan bir teşkilata sahip olduğu için çok şanslı” dedi.
“İcraat yok, laf çok”
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “AK Parti, hizmet siyaseti yapar, hizmeti, yatırımı ve projeyi konuşur.  Konuşmakla da kalmaz, ne söylediyse yapar, hayata geçirir.  11 yıldır yapacaklarımızı söyledik. Söylediklerimizi de Allah'a hamdolsun hayata geçirdik. CHP Antalya ve Muratpaşa’ya,  gereken hizmeti vermemiştir. Antalyalılara boş vaatler vermekten başka bir şey yapmıyorlar. Bu zihniyet, darbe yapmak ve yaptırmaktan, bu şekilde iktidara gelmeye çalışmaktan başka bir şey bilmez. Uzun yıllardır siyaset yapan Deniz Baykal'a yetki verdiler. Bakan ve genel başkan yaptılar. Ülke için bir tane projeleri olmadı. Antalya'ya bir çivi çakmadılar. Hiçbir icraatı bulunmayan CHP, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını, sanki hükümet yasaklamış gibi halkı provoke etmeye çalıştı. Cumhuriyet bayramının halkın bütün kesimleri tarafından kutlanmasına yönelik atılan adımlar, bazı kesimler tarafından farklı noktalara çekmişlerdir. Sedece çelenk koyma töreniyle ilgili bir düzenlemeyi, halkın bayramı kutlamasını yasaklamış gibi anlatarak halkı ayaklandırıp, sokağa dökmeye çalıştılar, hükümeti, başbakanı Cumhuriyet’e karşıymış gibi göstermeye çalıştılar” dedi.
Milli bayramların ruhuna uygun bir şekilde kutlanması gerektiğini ifade eden Köse, “Türkiye’de eski, kötü alışkanlıkların ortadan kaldırılması, gelişmeye, kalkınmaya ve milli şuura önem veren bir neslin yetişmesine yönelik gayretlerimiz var. Ama ne yazık ki; bazı kesimler hala çeşitli ayak oyunlarıyla, insanlarımızı ayırmaya, ötekileştirmeye çalışmaktadır. Hiç kimse bu ülkede bizden daha Milliyetçi, bizden daha Cumhuriyetçi değildir. Çok şükür, halkımız son derece bilinçli ve bu ayak oyunlarına prim vermemektedir” diye konuştu.
 Muratpaşa İlçe Teşkilat mensuplarının ve delegelerin görüş ve düşüncelerini dile getirdikleri toplantıya, AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, İlçe Başkanı Ali Kıvrak, İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, Rıza Sümer, Mehmet Karasan, Fikret Yağcı, İl, İlçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, delegeler, mahalle başkanları ve partililer katıldı.                        HABER EKSPER / Mehmet BULUT








 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder