17 Kasım 2012 Cumartesi

AK Kadınlar Döşemealtı’nda toplandı


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Keskin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Döşemealtı AK Parti kadın kolları üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan toplantıya katılan Döşemealtılı bayanların sorduğu soruları tek tek cevapladı

Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Aynur Keskin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen aylık olağan toplantı Döşemealtı’nda gerçekleşti. İl Başkanı Tezcan başta olmak üzere İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Bengül Hatipoğlu, Başkan Vekili Gülgün Gököz, İl Kadın Kolları Genel Sekreteri Dilek Gökkuş ve Döşemealtı AK Parti Kadın kolları Koordinatörü Melahat Ergüney toplantı da hazır bulundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve Döşemealtı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Keskin, partili üyeler ve toplantıya katılan kadınların son günlerde ülke genelinde yaşanan gelişmelerle ilgili sorulan soruları cevapladı. Tezcan, “Hükümetimiz her şeyi tartıp ölçerek hareket etmektedir. Memurundan emeklisine, işçisinden öğrencisine kadar her konuda büyük bir duyarlılık ve hassasiyetle konular değerlendirilmektedir” diye konuştu. Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Keskin ise, toplantının çok olumlu geçtiğini söyleyerek toplantılarının devam edeceğini bildirdi..
.HABER EKSPER / Mehmet BULUT




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder