20 Ekim 2014 Pazartesi

Antalyasporun forma sponsoru iati


PTT 1. Ligde liderliğini sürdüren Antalyaspor'da, forma sponsorluğu lansman toplantısı yapıldı.

Titanic Beach Resort Otel'de düzenlenen Antalyaspor Forma Sponsorluğu Lansman kokteylinde konuşan Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer; 2014-2015 sezonunda şehir olarak kenetlenmek ve hedefe ulaşmak gayretinde olduklarını belirtti. 

PTT 1.Lig'de ligden düşünce 10 milyon Euro eksi hanede yazıldıklarını bildiklerini, PTT 1.Lig'in maliyetli ve özverili bir lig olduğunun bilincinde olduklarını, katkı sunulması gereken bir lig olduğunu hatırlattı. Sponsorluk için aynı zamanda Asbaşkan Levent Aydın'a ait IATI firmasiyla 2 yıllık forma anlaşması yapmış olduklarını ve kendilerine 2 yıllık 2 milyon TL katkıda bulunulacağını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Antalyaspor'un üst üste iyi haberlerle, sportif ve idari başarılarla ilerlediğini, tesisleşme yönünde birkaç ayda ortaya koyduğu haberlerin, Antalyaspor'un geleceğe güvenle baktığının bir göstergesi olduğu, Antalyaspor kamp tesisleri uygulama projelerinin devam ettiğini, 33.000 kişilik stadın ortaya çıkmasının da geleceğe güvenle bakma açısından umut verici olacağının altını çizerek; IATA firmasının Antalyaspor formasıyla taçlanıyor olmasının da olumlu katkıları olacağı düşüncesinde olduğunu belirtti..


HABER / NesLihan BAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder