14 Ekim 2014 Salı

Antalya Basketbol Yerel Ligimiz Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor.

19 Eylül Cuma günü başlanan Antalya Basketbol Yerel Ligi şu ana kadar Küçükler, Yıldızlar, Gençler Erkek ve Kız kategorilerinde toplam 100 maç oynandı. Atatürk, Fatih, Çağlayan, Kepez, Döşemealtı, Alanya, Kemer Spor Salonlarında oynanan müsabakalar tüm heyecanıyla, sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Fair-Play ruhuna uygun, seyir kalitesinin ve heyecanın yüksek olduğu müsabakalara, Antalyalı basketbol severlerin ilgisinin yoğun olduğu görüldü.
Antalya Basketbol Yerel Ligimizin tüm heyecanıyla devam ettiğini söyleyen Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner YASAK şöyle konuştu.
“ Antalya Basketbol Yerel Ligi 2014-2015 sezonumuza heyecan ve coşku ile başladık. Basketbol kalitesi ve mücadele seviyesi bakımından her sezon büyük bir gelişme göstermekte olan ligimiz, inanıyorum ki 2014-2015 sezonunda yine Antalyalı basketbol severler tarafından ilgiyle takip edilecek ve üst düzey rekabetlere sahne olacaktır. Bildiğiniz gibi geçen sezon ilimizde toplamda 1500 maç oynattık. Salon sıkıntısı yaşadığımız ilimizde bu kadar maç oynatabilmek bir rekor. 2014-2015 sezonunda hedefimiz daha fazla maç oynatmak ve yeni bir rekora imza atmaktır.

“ Heyecan verici bir sezon olacak”
Antalya Basketbol Yerel Ligimizde, kulüplerimizin Antalya basketbolunun gelişmesinde gösterdiği mücadeleler, 2014-2015 sezonunun çekişmeli ve zevkli geçeceğinin en önemli göstergesi niteliğindedir.2013-2014 sezonunda gerek Yerel Ligimizde, gerekse Türkiye Şampiyonalarında kulüplerimizin ortaya koydukları başarılı performansın 2014-2015 sezonunda da olacağından hiç şüphem yok.

“Fair-Play Ruhuna Yakışır Mücadeleler YapıImalı”
Genç Erkekler ve Kızlar kategorilerimizde takımlarımızın müsabakalarında sporseverlerin yarattığı müthiş atmosferler kulüplerimizin sahaya fair-play anlayışı çerçevesinde yansıttıkları mükemmel mücadele hiç kuşkusuz 2014-2015 sezonuna ilişkin beklentileri bir kat daha arttırmıştır.

Amacımız Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizi üst liglerde, milli takımlara oyuncu göndermek. Bu bizleri gururlandıracaktır.
“Türkiye Basketbol Liglerinde Antalya Takımlarımıza Başarılar”
Bu sezon Türkiye Basketbol Liglerinde 4 takımımız mücadele edecek. Kadınlar Basketbol ikinci Liginde (TKB2L) Antalya’nın Yıldızları ve Alanya Belediyesi, Erkekler üçüncü Liginde (TB3L) Kepez Belediyesi, Bölgesel Ligde (EBBL) Antalya Gelişim Gençlik spor kulüplerimiz mücadele edecek. Takımlarımıza başarılar diliyorum. Antalya’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.
Başta kulüplerimiz olmak üzere; Antalya basketboluna sağladıkları kıymetli katkılardan ötürü teşekkürlerimi sunar; kulüplerimizin yöneticilerine, teknik ve idari kadrolarına, sporcularımıza, hakemlerimize ve müsabaka görevlilerine başarılar ve basketbol severlere keyifli bir sezon dilerim.” Dedi.
Resim yazısı ekle














HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder