20 Ekim 2014 Pazartesi

Ak Parti delege seçimlerini tamamladı.

AK Parti 19 İlçedeki tüm mahallelerde iki gün boyunca sandık kurarak delege seçimlerini tamamladı.  Delege seçimlerine bölge koordinatörü Hasan Ali Çelik ve Antalya İl Koordinatörü Hüseyin Üzülmez de katıldı.

AK Parti'nin 2015 yılında gerçekleştireceği büyük kongre öncesinde Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde yapılacak olan Mahalle Delegeleri Seçim sürecini Antalya, İl Başkanı Av. Mustafa Köse başkanlığında tamamladı. Antalya’da ilçe kongreleri 6 Kasım'da başlayıp 14 Aralık tarihinde sona erecek.  İki gün boyunca Antalya'nın 19 ilçesinde mahallelerde delege seçimleri gerçekleştirilirken AK Parti Sakarya Milletvekili ve bölge koordinatörü Hasan Ali Çelik ile AK Parti Konya Milletvekili Antalya İl Koordinatörü Hüseyin Üzülmez Antalya'daki delege seçimlerini takip etti.


İlçelerde kurulan sandıkları ziyaret eden Çelik ve Üzülmez sandık başındaki görevliler ile sohbet ederken görevleri hakkında sorular sordu. Sandık görevlilerinin bilinçli oluşu Hasan Ali Çelik ve Hüseyin Üzülmez'i memnun ederken Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Av. Mustafa Köse seçim sürecince tüm mahallelerde sandık kurduklarını hatırlattı ve oy verme işleminin sorunsuz geçtiğini dile getirdi.

Türkiye'nin en büyük üye sayısına sahip olan AK Parti'nin her seçiminin demokrasi şenliğine sahne olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Köse, "Antalya'da üye sayımızı 222 binlere çıkardık. Bu AK Parti'nin nasıl büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ortaya koymaktadır. İl Başkanlığı olarak partimizin temel taşını oluşturan mahalle delegelerimizi tespit ettik. Üyelerimiz haftasonu sandık başına giderek delege seçimini yapmış ve demokratik haklarını kullanmışlardır. Bizler partimizi daha yukarılara taşımak 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma noktasında var gücümüzle çalışıyoruz " dedi.


HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder