2 Ekim 2014 Perşembe

Başkan Türel, personeli ve esnafı sevindirdi

Başkan Türel, personeli ve esnafı sevindirdi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kurban Bayramı öncesinde esnafı ve taşeron işçileri sevindirdi. Başkan Türel, taşeron işçilerin geçmiş dönemden kalan 37,5 milyon TL’lik maaş alacaklarını ve mevcut maaşlarını ödedi. Türel büyükşehir Belediyesinin tüm personelinin bayram ikramiyelerini hesaplarına yatırttı. Türel, Büyükşehir Belediyesi’ne iş yapan esnafları da unutmadı ve esnafa da 12,5 milyon TL’lik bir ödeme yaptırdı. Türel’İn talimatı ile Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde toplamda 52,5 milyon TL ödeme yapmış oldu.

Göreve gelmesinin ardından yaptığı çalışmalar ve müdahaleler ile belediyenin ödeme dengesini yeniden sağlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kurban bayramı öncesinde taşeron işçileri, belediye personeli ve Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alımı yapan esnafı sevindirdi.

Türel belediyenin hizmet alımı yaptığı firmalara çalışan taşeron işçilerinin maaşlarını ve geçmiş dönemden kalan alacaklarını ödetti. Taşeron işçilerin toplam 37.5 milyon lirayı bulan alacak ve maaşları hesaplarına yatırıldı. Türel ayrıca Büyükşehir Belediyesinin tüm kadrolu personelinin ve yeni Büyükşehir yasası sonrasında Belediye bünyesinde çalışmaya başlayan personelin bayram ikramiyelerini ödedi. Büyükşehir Belediyesi personelin 2,5 milyon lirayı bulan ikramiyelerini de hesaplarına yatırttı.

Başkan Türel esnafı da unutmadı. Büyükşehir hizmet alımı yaptığı esnaflara da 12,5 milyon TL’lik ödeme gerçekleştirdi. Başkan Türel, “Bayram da çalışanlarımız ve esnafımızın mutlu bir şekilde girmesi bizleri de çok mutlu eder. Büyükşehir Belediyesi olarak personelimize her zaman önem veriyoruz. Kurban Bayramı’nda aileleri ile mutlu ve huzurlu bir şekilde bayram geçireceklerdir” dedi.

HABER / NesLihan BAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder