17 Ekim 2014 Cuma

(ATB) Başkanı Çandır, Antalya Valiliğine atanan Muammer Türker’i ziyaret etti

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Antalya Valiliği görevine atanan Muammer Türker’e makamında hoşgeldin ziyaretinde bulunarak 22 – 26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 5. Yöresel Ürünler Fuarı’na davet etti. ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül, Mahmut Ruhi Alpagot, Süleyman Ersan, ATB Genel Sekreteri Tolgahan Alavant ile ATB Danışmanı Ahmet Erol Köksal ın hazır bulunduğu ziyarette Vali Muammer Türker, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Türker, “Devletin rolü ne olmalı? Sizin gibi teşekküllere yol açmalı. Fırsat vermeli. Yerine göre maddi destek olabilir. Yerine göre başka imkânlar olabilir ama sizin o faaliyetleri bizatihi kendi dinamiklerinizle yapmanız lazım. Antalya’yı var eden ağırlıklı olarak devletten ziyade özel sektör. O dinamiği harekete geçirebilirsek, bizim başarımız orda yatar ” dedi.

YÖREX E DAVET
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Vali Türker´e, Zeytinpark başta olmak üzere yürüttükleri projeler hakkında bilgi vererek, şehrin kalkınmasına yönelik proje bazlı çalıştıklarını dile getirdi. Ali Çandır, Vali Türker’i 22–26 Ekim tarihlerinde EXPO Center da gerçekleştirilecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX e davet. etti. Fuar da Anadolu yu buluşturacaklarını söyleyen Çandır, ilginin yoğun olmasını beklediklerini kaydetti. 
Vali Türker ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Çandır ve Yönetim Kurulu üyeleri başarı dileklerini bildirerek işbirliğine hazır olduklarını söylediler.


HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder