26 Ekim 2014 Pazar

MIŞAR-DER eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

Eğitimin önemini kavrayan kuruluşların sayısı gün geçtikçe artıyor. Siirt’te gençlerin eğitim almalarını sağlamak için kendi imkanları ile büyük bir mücadele veren MIŞAR-DER (MIŞAR Eğitim Kültür Sanat Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği) beş kurs daha açarak eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

MIŞAR-DER Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin OKTAY , şimdiye kadar ücretsiz KPSS kursu, hızlı okuma kursu,satranç kursu, tiyatro   söyleşi, konferans vb etkinliklerle halkımızın kültür eğitim ve sanat alanındaki taleplerine cevap vermeye çalıştıklarını ifade etti. Açılacak bu yeni kurslarla birlikte bu sene toplamda 8 kurs açmış olacaklarını dile getiren OKTAY, Siirt’in en faal derneği olma vizyonunu bu sene de sürdüreceklerini açıkladı.

İzzettin OKTAY, açıklamasına şöyle devam etti:İlimizde talep edilen önemli kursları açarak bu alandaki boşluğu doldurmayı amaçlıyoruz. Hem ingilizceyi öğrenmek  hem de de akademik alanda yükselmenin en önemli basamağı olan ingilizce dil sınavını geçmek için ilimizin bu alanda bilinen en başarılı hocaları kursiyerlere ders verecektir.Yine sınavlarda en büyük kabuslardan biri olan zaman sorununa çözüm bulmak ve daha hızlı kitap okumak için "Etkili Hızlı Okuma" kursu açılacaktır. Satranç kursu ve bağlama kursunda da ilimizin başarılı eğitmenleri kursiyerlere en iyi eğitimi vereceklerdir. İleride daha farklı kurslar açarak eğitim hizmtlerine devam edip sanat ve kültürel faaliyetlerimize de hız vereceğiz.
Kurs başvurularının 2 Kasım'da sona ereceği hemen akabinde kursların başlayacağı öğrenildi.Kurslara katılmak isteyenlerin MIŞAR-DER'e bu tarihe kadar isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder