24 Ekim 2011 Pazartesi

- Teröre boyun eğmeyeceğiz


AK Parti İl Başkanı Avukat Mustafa Köse, son günlerdeki hain terör saldırıları sonucu şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
AK Parti hükümeti ve devletin ilgili kurumları tarafından terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Köse, “Başbakanımız, silahlı kuvvetlerimiz ve devletimizin kurumları teröre taviz vermediği için, mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi yönünde asla geri adım atmadan ilerlediği için son günlerde haince saldırılar yapan terör örgütünü lanetliyoruz. Vatan savunması esnasında şehit düşen Mehmetçiklerimize, şehit edilen sivil kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de şifalar diliyorum” dedi.



Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin içeriden ve dışarıdan hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğini, tek bir zerre vatan toprağının feda edilmeyeceğini dostun da düşmanın da bilmesi gerektiğini belirten Köse, “Bu ülkenin birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne kastedenler geçmişte olduğu gibi yine karşısında milleti bulacaktır. Bugüne kadar iktidarımız da, milletimiz de hiçbir geri adım atmamıştır, atmayacaktır. Başbakanımız, bakanlarımız, silahlı kuvvetlerimiz, devletimizin kurumları terör örgütü ve destekçileriyle mücadeleyi kararlılıkla sürdürmektedir. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, Mehmetçiğimize ve sivil vatandaşlarımızın canına kasteden hainler asla amacına ulaşamayacaktır. ‘Tek vatan, tek devlet, tek bayrak’ dedik. Hain saldırılarla birliğimize, bütünlüğümüze ve kardeşliğimize kasteden terör örgütünü ve onu destekleyenleri lanetliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. İnşallah bu günler geride kalacak, terörün kökü kazınacak. Birlik, dirlik, kardeşliğimiz ve bütünlüğümüz ilelebet sürecektir” diye konuştu.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder