10 Ekim 2011 Pazartesi

Döşemealtı Belediyesi, Hande Yener ve Oğuz Yılmaz Konserlerini Erteledi


Antalya'nın merkez Döşemealtı Belediyesi, 8.Nar Festivali'nin açılış nedeniyle yapılacak Hande Yener ve Oğuz Yılmaz konserlerinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle ertelendiğini duyurdu.
08.10.2011 15:30
Büyüt Antalya'nın merkez Döşemealtı Belediyesi, 8. Nar Festivali'nin açılış nedeniyle yapılacak Hande Yener ve Oğuz Yılmaz konserlerinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

Döşemealtı Belediyesi tarafından 8-9 Ekim 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan 8. Nar Festivali kapsamında bu akşam yapılması planlanan Hande Yener ve Oğuz Yılmaz konserinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin vefatı nedeniyle, festival komitesi tarafından alınan kararla 22 Ekim Cumartesi akşamına ertelendiği açıklandı.

Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin ise planlandığı gibi 9 Ekim Pazar günü Döşemealtı Er Meydanı'nda gerçekleştirileceği belirtildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendik. Merhume Tenzile Erdoğan'a yüce Allah'tan rahmet ve başta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Babasını kaybetmiş, kardeşini kaybetmiş, sevdiklerini kaybetmiş birisi olarak ayrılık duygusunu çok iyi bilirim. Bu duygu içerisindeyken, elbette gönüllerden hicran yaşları dökülür, ayrılık acısı yüreklerde en derinden hissedilir. Bu kapsamda biz ilçemizde coşkulu bir festival yapamayız. Bir taraf ağlarken, biz burada gülüp eğlenemeyiz. Biz acılarımızı, duygularımızı, mutluluklarımızı paylaştık ve paylaşıyoruz. Çünkü biz aynı yolun yolcusuyuz. Allah hepimizi sevdiklerimizle cennette kavuştursun. Merhume Tenzile Erdoğan'ın makamı cennet olsun. ifadesini kullandı.
http://www.akdenizmanset.com

Cihan Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder