24 Ekim 2011 Pazartesi

- Ak Partili Başkanlar Antalya'nın sorunlarını konuştu !

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya milletvekilleri ve ilçe başkanları ile biraraya geldi.AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilçe kongrelerinin süreci ile ilgili değerlendirmeler yapılırken, tamamlanan kadın ve gençlik kolları kongrelerinin sonuçları da masaya yatırıldı.
Antalya milletvekilleri Menderes Türel, Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç'in de bulunduğu toplantıda ilçe başkanları söz alarak ilçelerdeki sorun ve sıkıntıların yanı sıra yapılmakta olan ve yapılması gereken yatırımları dile getirdiler. Köse, ilçelere yapılması planlanan yatırımlar, söz konusu yatırımların Ankara'da takibi ve takip edilen yatırımların son durumu hakkında milletvekilleri ile müzakerede bulundu.
Toplantıda teşkilat çalışmaları ve Antalya'nın sorunlarının masaya yatırıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Köse, ''Vatandaşlarımıza müjdeli bir haberimiz var. Yaklaşık 1.5 milyar liralık bir yatırım gerçekleştirerek 'Aksu Deresi Islah Projesi' ve 'Küçük Aksu Barajı'nın yapımını gerçekleştireceğiz'' dedi.


http://www.bizimantalya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder