24 Ekim 2011 Pazartesi

- MHP’de şok gelişme

MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, ihraç istemiyle partisinin disiplin kuruluna sevk edildi
İhraç istemiyle partisinin disiplin kuruluna sevk edilen MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, ''Milletin değer yargılarına son derece hassasiyet içinde sahip çıkmaya çalışan biriyim. Böyle bir kişinin dengesiz olarak addedilmesi, uyarılmamış olması, kamuoyuna böyle lanse edilmesi art niyet ve demokratik nezaketsizlik'' dedi. İrbeç, ''disiplinsiz ve dengesiz'' davranışlarından dolayı Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmesine inanmakta güçlük çektiğini, partisinden daha önce uyarı almadığını belirterek, konuyla ilgili kendisine bilgi verilmediğini savundu.

Demokratik nezaketsizlik
Parti disiplinine aykırı bir davranışla ilgili kendisine hiçbir açıklama yapılmadığını, telefon edilmediğini ifade eden İrbeç, henüz gerekçeleri bilmediğini söyledi. İhraç isteminden dün haberi olduğunu ve anlamakta zorlandığını vurgulayan İrbeç, ''Hayatının her kademesinde başarılı olmuş, milletin değer yargılarına son derece hassasiyet içinde sahip çıkmaya çalışan biriyim. Böyle bir kişinin dengesiz olarak addedilmesi, uyarılmamış olması, kamuoyuna böyle lanse edilmesi art niyet ve demokratik nezaketsizlik'' dedi.

İktidar olmasını istiyorum
Hakkari'deki hain saldırı sonucu Aksaray ve Yozgat'ta şehit ailelerini ziyaret etmek için ve buralarda parti teşkilatlarıyla biraraya gelmek için program hazırladığını dile getiren İrbeç, genel merkezin tavrı üzerine parti teşkilatlarının da geri adım attığını kaydetti. Nevşehir'de olduğunu ve gerekçeleri anlamak için Ankara'ya döneceğini ifade eden İrbeç, ''MHP'yi nasıl iktidara taşıyabilirizin heyecanı içindeyiz. Üzüldüğüm taraf birilerinin nasıl davrandığı, nasıl algılama içinde olduğundan ziyade, bu şehit ailelerini ziyaret edememiş olmak. Bizim yolumuz, görüşümüz heyecanımız belli. Ülkücü hareketin Türkiye'de iktidar olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder