29 Ekim 2011 Cumartesi

- AK Kadınların hedefi yerel yönetim

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin, mahalle başkanları ile bir araya gelerek, yerel seçimlere yönelik çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Kongreden sonra tekrar kadın kolları başkanlığına seçilen Ayşe Barçin, yeni yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları ile tanışmak ve bilgilendirmek amacıyla ilçe binasında toplantı düzenledi. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, toplantıya katılarak kısa birer konuşma yaptılar.

Yerel seçim çalışmaları başladı

Kadın Kolları kongrelerini tamamladıktan sonra yerel seçimlere hızlı bir şekilde hazırlandıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, “İlçelerimizde yerel seçimler için çalışmalarımızı başlattık. Bu nedenle mahalle başkanlarımızı bilgilendirmek amacıyla toplantılar düzenliyoruz” dedi.



Başarıyı teşkilat ruhuyla hep birlikte elde ettik

Çok önemli bir genel seçim geçirdiklerini söyleyen Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Sahada birlikte çalışıp birlikte mücadele ettik. Antalya’da zafer kazandık. Başarıyı teşkilat ruhuyla hep birlikte elde ettik. Ekip ruhuyla hareket ediyoruz ve bu şekilde devam etmemiz gerekir. Siyasette kadınlarımızın sayısını artırmamız gerekiyor. Kadın Belediye Başkanı, il Genel Meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri çıkarmamız gerekiyor. Antalya’da kadın yönetici sayısını hızlı bir şekilde artıracağız” şeklinde konuştu.

http://bizimantalya.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder