17 Ekim 2011 Pazartesi

Akşit “Tütüncü’nün başarıları örnek olmalı”


AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Gürdal Akşit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Akşit, “Genç yaşta önemli bir belediyenin sorumluluğunu üstlendi. Kendisi başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor” dedi.
Bazı programlara katılmak üzere Antalya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vizyon projelerin startını 2012 yılı başlarında vereceklerini belirterek, bu yatırımların da belediyenin öz kaynakları ile yapılacağını belirtti.

Başkan Tütüncü’nün Kepez’de bir birinden değerli bir çok projeye imza attığını belirten Akşit, Tütüncü’nün çalışmalarını Ankara’da sık sık duyduğunu ifade ederek Antalya programında olmamasına rağmen Hakan Tütüncü’yü ziyaret etmek istediğini bildirdi. Akşit, “Hakan başkanımız örnek gösterdiğimiz, başarılı bir arkadaşımız. Genç yaşta önemli bir belediyenin sorumluluğunu üstlendi. Kendisi başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Yaptığı hizmetler örnek olmalı. Biz Ankara’dan Hakan başkanımızın çalışmalarını duyuyoruz. Kendisini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Nur Özkaya, Genel Merkez Kadın Kolları İdari ve Mali İşler Başkanı Betül Keskin ve Ak Parti Kepez ve Büyükşehir Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman ziyarette hazır bulundu.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder