24 Ekim 2011 Pazartesi

- KEPSİAD birlik ve beraberlik yemeği

Kepez Sanayici ve İşadamları Derneği (KEPSİAD), Hakkari Çukurca’da terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden 24 şehit için birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.
Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'ndeki Çakıl Restoran'daki kahvaltıya, AK Parti Antalya Milletvekilleri Menderes Türel, Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve işadamları katıldı. Şehitler için Kuran'ı Kerim'in okunduğu ve dua edildiği yemekte bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, bu tür buluşmaların var olan birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olduğunu söyledi. Türkiye'yi yasa boğan Çukurca'daki terör saldırısına da değinen Başkan Tütüncü, “24 şehidimize, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Acılı ailelerine, ateşin düştüğü yuvalara da sabırlar, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Antalyalıları uyardı
Devletin, şehitlerin kanının yerde kalmaması için de her türlü girişimde bulunduğunu belirten Başkan Tütüncü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletin tüm organlarının, terörün sona erdirilmesiyle ilgili gerekli çalışmaları en hassas şekilde sürdürdüğünü bildirdi. Başkan Hakan Tütüncü, Antalyalılardan, provokatif eylemlere karşı uyanık olmalarını da istedi. İHA

http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder