8 Temmuz 2012 Pazar

Tütüncü’den sosyal yardım projesine destek


Başkan Tütüncü, ANTİAD ile Aden Mağazaları’nın, Ramazan Bayramı’ndan önce ihtiyaç sahibi beş bin kişiyi giydirmeyi amaçlayan sosyal sorumluluk projesine her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  geçtiğimiz aylarda kurulan Antalya İş Adamları Derneği  (ANDİAD)’nin,  düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kazan Restoran’daki kahvaltılı toplantıda, ANSİAD ile Aden Mağazaları işbirliği ile organize edilen  “Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Bulsun.” sloganıyla organize sosyal sorumluluk projesinin tanıtımı yapıldı.

Derneğin, iş dünyasına ve Antalya’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Tütüncü,  ANTİAD Yönetim Kurulu’na yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Projeyle ilgili düşüncelerini dile getiren  Başkan Tütüncü, sosyal belediyeciliği, dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaları önemseyen bir idare olarak, Ramazan Bayramı’ndan önce ihtiyaç sahibi beş bin kişiyi giydirmeyi amaçlayan projeyi desteklerini söyledi.

Paylaşmayı teşvik eden güzel bir proje

Ramazan ayının rahmet, bereket, paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştiren bu sosyal projeyi organize ettikleri için ANT İAD ve Aden Mağazaları yöneticilerini kutlayan Tütüncü, şunları söyledi: “Sivil toplum örgütlerinin, sosyal projelere ilgi duyması, dezavantajlı kesimlerle avantajlı kesimler arasında bağ kurmasını çok anlamlı buluyorum. Sosyal projelere hep destek verdim, vermeye de devam edeceğim. ‘Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat olsun.’ adlı sosyal proje de desteklenmesi gereken; kültürümüzde olan ve infak dediğimiz o paylaşmayı teşvik eden güzel bir çalışmadır. Belediye olarak bu projeye her türlü imkânı sağlamayı ve bu konuda birlikte mutlulukları büyütmeyi arzu ediyoruz.”

KEDAP ile ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor

Başkan Hakan Tütüncü, ANTİAD ile dezavantajlı gruplara, Antalya’ya ve diğer sosyal konulara yönelik her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını da ifade etti.
Sosyal dayanışmayı ve yardımlaşmayı özendirmek amacıyla kısa adı KEDAP olan Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi’ni başlattıklarını anımsatan Tütüncü, hayırseverlerin bağışladığı giyeceklerden ve ev eşyalarından oluşturdukları mağaza ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdüklerinin altını çizdi.

5 bin ihtiyaç sahibi giydirilecek

Sosyal sorumluluk gereği önemli gördükleri her konuda proje geliştirmek istediklerine vurgu yapan ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güney de ADEN Mağazaları’nın desteği ile başlattıkları proje kapsamında, Ramazan Bayramı’ndan bir hafta önce ihtiyaç sahibi beş bin kişi giydirmeyi hedeflediklerini aktardı.
Kıyafet toplama noktalarının dernek binası ve ADEN Mağazaları olduğunu dile getiren Güney, projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “Herhangi bir nedenle kullanılmayan ve eski olmayan giysiler dernek ofisimizde veya Aden Mağazaları’nda toplanarak tasnif edilecek; gerekirse temizlettirilip kullanıma hazır duruma getirilecek. Bu giysiler belirlenecek olan noktalarda mağaza formu oluşturularak alışveriş yapıyormuşçasına ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.”
ANTİAD Dernek Başkanı Güney, yardımda bulunmak isteyenlerin 0242 312 80 81 nolu telefondan bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.
Güney katılımdan ve sosyal belediyeciliğe yönelik başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Tütüncü’ye, Atatürk tablosu hediye etti.
Kahvaltıda İl Genel Meclis Üyesi Necip Çetinkaya da hazır bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder