8 Temmuz 2012 Pazar

Sadık BADAK, ’’ Kaşlılarla buluştu ’’


AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Kaşlı muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 Sadık Badak, partisinin Kaş İlçe Başkanlığı'nın Palmiye Çay Bahçesinde düzenlediği programda vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Badak, yol ve su, deniz kirliliği, 2B arazileri gibi sorunlara çözüm getirmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti. 
     Muhtarların sorunlarını dinleyen Badak, en büyük sorunun özel idare sistemi olduğunu ifade ederek, ''Özellikle köyler bu sistem yüzünden mağdur oluyor'' dedi. 
  2B arazileriyle ilgili de konuşan Badak, 2B arazilerinin rayiç bedellerinin, bu tür arazilerin en çok bulunduğu Antalya ve çevresinde büyük merak konusu olduğunu dile getirerek, ''Sayın Başbakanımız bu konu için bir heyet oluşturdu. Heyet yaptığı araştırmalarda, bölgedeki 2B arazilerinin yüzde 20'sinin rayiç bedelinin yüksek olduğuna karar verdi. Belirlenen bu arazilerde yarı yarıya bir indirim yapıldı. Sizlerin de belirlenen rayiç bedelinin yüksek olduğunu düşündüğünüz bölgeler varsa bize ulaştırın. Biz de bu heyeti göndererek gerekli araştırmaları yaptıralım'' diye konuştu. Kaynak/.bizimantalya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder