1 Temmuz 2012 Pazar

Hep Birlikte Hareket Etmeliyiz


“Konu Antalya olduğunda hep birlikte hareket etmeliyiz” AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak tarafından; dünya kenti Antalya’ya katkı koymak adına, siyaset üstü bir anlayışla Antalya iş dünyasına yön veren tüm sanayici ve işadamları derneklerinin temsilcilerinin davet edildiği “Ortak Akıl Toplantıları’nın ilki 21 Haziran’da Dedeman Otel’de gerçekleşti.
AGİD, ALTINSİAD, ANSİAD, ANTGİAD, ANTİAD, DÖSİAD, KONYSİAD, MÜASİAD, OSİAD, TÜMSİAD ve YÖRSİAD yönetimlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak; ”Bundan sonra gelenekselleşerek devam etmesini arzuladığımız ‘Ortak Akıl Toplantıları’nın ilk buluşmasında sizleri de aramızda görmekten mutluyuz. Geleneksel hale gelerek belirli periyodlar da sizlerin yönetiminde gerçekleşmesini istediğimiz bu toplantılarda amacımız Antalyamızın sorunlarını tespit etmek, uygun çözüm önerileri geliştirmek ve uygulanmaları noktasında da etkin rol oynamaktır. Bunları yaparken de geleneksel siyaset anlayışından uzak bir yaklaşımla Antalya için hep birlikte hareket etmeliyiz” dedi.
Toplantıda söz alan işadamları dernekleri temsilcilerinin tamamı, siyaset üstü bir anlayışla organize edilen böyle bir platformda yer almaktan ve katkı koymaktan duyacakları memnuniyeti dile getirdiler.
Toplantı sonunda; Ortak Akıl Toplantıları’nın ikincisinin kısa zamanda gerçekleşmesi, toplantılarda ele alınacak sorunların tespiti, her toplantının bir derneğin moderatörlüğünde gerçekleşmesi ve çalışma takvimi konusunda fikir birliğine varıldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder