1 Temmuz 2012 Pazar

Tütüncü’den 400 öğrenciye bisiklet

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Karne Şenliği”, Kepez Belediye Spor Salonu’nda büyük bir coşkuyla kutlandı. Başkan Tütüncü, okullarında ilk üç sırayı alan 400 ilk öğretim ve lise öğrencisini bisikletle ödüllendirdi.
Kepez Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Karne Şenliği “Kepez Belediye Spor Salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı. Başkan Tütüncü, İlçedeki ilköğretim okulları ve Liselerde ilk 3 sırayı alan 400 öğrenciye bisiklet hediye  etti.
Kepez Belediyesi Spor salonunda  gerçekleştirilen şenlikte, başarılı olan öğrenciler, hem ödül almanın sevincini yaşadı hem de konserle bütünleşen etkinlikte gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadı. Karne Şenliği’ne, Antalya İl Milli Eğitim  Müdür Yardımcısı Hami Dorul,  Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediyesi Meclis üyeleri, Kepez Belediyesi  Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, muhtarlar, öğrencilerin aileleri,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Eğitime Tam Destek
Şenlikte yaptığı konuşmada eğitim-öğretime her zaman destek verdiğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Göreve geldiğimiz günden itibaren en önem verdiğimiz konuların başında  eğitim geliyor, çünkü eğitim bir toplumun geleceğimize ve yarınlarımıza  güvenle bakabilmenin teminatı, gençlerimizin yavrularımızın yarınlarda daha mutlu olmalarını sağlayacak en önemli hadise. İşte biz bütün bunlardan dolayı, vazifemiz olmamasına rağmen okullarımızın öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hep yanı başında olduk.”
Okullara kapılarımız sonuna kadar açık
Kimilerinin belediyeciliği park yapmak, yol yapmak olarak gördüğünü belirten Tütüncü, “Biz bunların yanında iki ayrı konuya önem verdik. Biryandan belediyecilik hizmetlerini yürütürken, diğer yandan da eğitimde önemli mesafeler katetmemiz gerekiyordu. Sosyal ve kültürel belediyecilik noktasında yıllardan bu yana varolan bir açık vardı. Bu açığın kapatılması gerekiyordu. Bugün burada bu iki hedefi gerçekleştirmenin mücadelesini veriyoruz. Samimi bir şekilde okullarımızın her türlü ihtiyaçlarında kapılarımız sonuna kadar açık oldu. Okullarda yapılacak yatırımlarla alakalı konularda, elimizden  ne geliyorsa yaptık, ayağımızın bir tanesi sürekli okullarımızda oldu.”
Sizlerin çocuklarını kendi çocuklarımız gördük
Başkan Tütüncü konuşmasını, “Öyle zamanlar oldu ki günün yarısından fazlasında mesaimizi okullarda geçirdik, öyle zamanlar oldu ki okullarımızın en ufak okuma bayramlarında bile onların yanı başında olduk. Her zaman okullarımızın projelerine destek vererek, katkı sağladık. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanı başında olduk. Sizlerin çocuklarını kendi çocuklarımız olarak gördük ve bağrımıza bastık.” diyerek tamamladı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı konuşmanın ardından sembolik olarak altı ilk öğretim ve lise  öğrencisine  bisikletlerini hediye etti. Okullarını birinci, ikinci ve üçüncü bitiren 400 öğrenciye bisiklet hediye edildiği şenlik, Antalya Sanat Merkezi ve Alper KUŞ konseriyle devam etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder