15 Temmuz 2012 Pazar

Ceysu ve Adopen Tribün İsim Sponsorları


Önümüzdeki iki sezon müsabakalarımızı oynayacağımız Akdeniz Üniversitesi Stadyumu Kuzey Kale arkası ve Maraton tribünleri isim sponsorları ADOPEN ve CEYSU.

Adopen daha önce de Atatürk Stadının kuzey kale arkası tribününü yaptırıp isim sponsoru olmuştu.

Adopen, Mustafa Sak'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Antalya'nın ulusal ve uluslararası piyasalarda faaliyetlerini sürdüren önemli ve başarılı sanayi markalarından bir tanesi.

Adopen ile yapılan anlaşma gereği Akdeniz Üniversitesi Kuzey kale arkası tribünü iki sezon "ADOPEN TRİBÜNÜ" olarak isimlendirilecek.

Diğer taraftan, Şükrü Ceylan ile oğulları Hasan Ali ve Aydın Ceylan yönetimindeki Antalya'nın içecek su, turizm ve inşaat sektörlerinde yıldızlaşan gurubu CEYSU ile de Maraton tribünü isim sponsorluğu için iki sezonluk anlaşma imzalandı.
CEYSU markası ile üretilen Antalya'nın yegane doğal su ürünü, kalite ve natürelliği ile yerel ve ulusal piyasalarda tercih edilen bir marka  konumunda.
Yine Ceylan ailesine ait olan SHERWOOD otel ve tatil köyleri zinciri ise Antalya'nın önemli turizm markaları arasında.

Geçmiş sezonlarda olduğu gibi, önümüzdeki iki sezon da CEYSU, MedicalPark Antalyaspor'un Resmi içecek Su Sponsoru olacak.
Aynı süreçde Akdeniz Üniversitesi Stadyumunun Maraton tribünü ise "CEYSU MARATON TRIBUNU", olarak isimlendirilecek.
MedicalPark Antalyasporumuza, sponsorluk ve reklamları ile destek olan markalarımıza Camiamız her daim şükranlarını sunarken kişisel tercihlerini de bu markalar yönünde kullanarak sahip çıkacaktır.

MedicalPark Antalyaspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder