9 Şubat 2014 Pazar

Türel’’Serik her dönemde demokrasi’nin kalesi olmuştur’’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, ’’Serik her zaman demokrasinin kalesi olmuş, Türkiye’de demokrasi üzerine oynanan oyunlara en güzel cevabı vermiştir’’ dedi
Türel, dün seçim çalışmalarını Serik ilçesinde sürdürdü. Önce Serik Belediye Başkan aday adayı Ramazan Etli’nin annesi için düzenlenen Mevlid’i şerife katlan Türel, daha sonra Serik Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık’la birlikte Belek beldesinde turistlere yönelik eşya satan pazarcı esnafı ile buluştu. Belek’ten sonra Serik’te esnaf ziyareti yapan Türel, ilçenin mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı yaptı. Muhtarlara yeni büyükşehir yasası hakkında bilgi verdi. Türel daha sonra Kadriye beldesinde düzenlenen bir kahve toplantısına katıldı. 
Menderes Türel, buralarda yaptığı konuşmalarda, Antalya’ya hizmet için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirterek şunları söyledi:
’’Serik, her zaman demokrasinin kalesidir. Rahmetli Menderes, Serik’in önemini bilirdi. Ülkemizin verdiği demokrasi mücadelesinde hep Serik’i’ten söz etmiştir. Süleyman Demirel de, her darbe ve muhtıra sonrasında, miting programlarına Serik’ten başlardı. Serik Türkiye’de demokrasi üzerine oynanan oyunlara en güzel cevabı vermiştir. Çünkü Serik hiçbir zaman birilerinin kalesi olmamıştır. Serik’in Antalya siyasetindeki önemini çok eskiden10-15 yaşlarında küçük bir çocukken elimde Adalet Partisi bayrağı ile Rahmetli babamla birlikte Serik’e geldiğim günlerden hatırlarım. O yüzden ben, Serik’in Antalya siyasetindeki önemini her gelişimde dile getirmişimdir.Serik’in demokrasinin kalesi olduğunu bu yerel seçimlerde en iyi şekilde göstereceğine inandığını ifade eden Türel, ’’Serikli kardeşlerimiz, bu demokrasi düşmanlarına sandıkta en güzel cevabı verecektir. Serik, demokrasinin kalesi olduğu kadar, Adaletin ve Kalkınmanın da kalesidir. Fakat, 15 yıldır kalkınmadan nasibini alamayan bir Serik’le karşı karşıyayız. Bunu düzeltmek yine sizlerin, demokrasinin ve Ak Parti’nin sayesinde olacağına inancım tamdır. Karşınızda Antalya için, Serik için her sözünü tutmanın gurunu, onurunu yaşayan bir kardeşiniz var. Değerli adayımız Ramazan Çalık’ın yapacağım dediği hizmetler, bizim de sözümüzdür. Bakın bizde söz senettir. Menderes Türel söyledi mi unutup gitmez, ötekiler gibi. Allah’a şükür bu kardeşiniz, Antalya’da bütün sözlerini yerine getirmenin onuruyla, şerefiyle, yüz akıyla sizin aranızda geziyor. Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde yaptıklarımız ortadadır. Hizmeti biz, laf kalabalığını, yalan vaatleri, polemiği onlar yapar’’ diye konuştu.
HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder