4 Şubat 2014 Salı

Cihan BULUT Türk Hava Yollarında

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan’ında eşlik ettiği seçim çalışmaları, Antalya Havalimanı İç Hat Terminalinde bulunan Türk Hava Yolları A.O. Antalya Bölge Müdürlüğüne ziyareti ile başladı.
Türk Hava Yolları A.O. Antalya Satış Müdürü Ömer Durna’nın ofisinde karşıladığı heyet, sıcak ve samimi görüntüler yaşattı. Ömer Durna son derece ziyaretin hoş ve anlamlı olduğunu belirti.
Ziyarette THY Antalya Satış Müdür Ömer Durna,"Antalya turizmde iyi bir yerde ama eksiklikleri var. Türk Hava Yolları dünyanın en uç noktasına uçtuğu gibi dünyanın en uç noktasından da konukları Antalya’ya getiriyor, Antalya’ya gelen konuklar Antalya’yı modern ve sıcak bir şehir olarak hayal ettiklerini, kimi zaman bu hayallerin Muratpaşa ilçesinde kâbusa döndüğünü belirtti. Turizm’den en büyük yararı küçük esnafın görmesi gerekirken nedense en büyük zararı küçük esnaf görüyor dedi"
Cihan Bulut sıkıntılı olan konulara dikkat çekerek, bende Esnafım bende sorunları biliyor, sorunlarla büyüdüm ve bu sorunlar Muratpaşa ilçesinde 15 yıldan fazladır devam ediyor ve bitmelidir. Vatandaşımız bizi takdir ederse, 1 Nisan sabahı Ak Parti Belediyecilik anlayışı gelecektir dedi.
Antalyaspor’dan da bahseden Ömer Duran, bize düşen bütün görevleri de yerine getirmekten onur duyacaklarını belirtti.
Kısa ve samimi sohbetin ardından Cihan Bulut ve Ak Parti heyeti THY Antalya Bölge Müdürlüğünden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder