2 Şubat 2014 Pazar

Cihan BULUT ’’Kırcami’nde Net Konuştu’’

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarına Kırcami’de devam etti. 
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Kırcami Derneği Başkanı Mustafa Çiviler, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan ve yakın mahalle muhtarlarının da bulunduğu toplantıda , vatandaşların Kırcami sorunlarını ivedilikle çözüleceğini anlattı.
Kırcami Derneği Başkanı Mustafa Çiviler’in yönelttiği soruları cevaplayan Bulut, “yıllardır çözüm üretilemeyen sorunu biz mecliste yüksek sesle konuştuk ve bizim baskılarımızla Kırcami sorunu nihayetinde çözüme vardı ama bir çok sorunları devam ediyor.
İmar planlarında çok değişiklik oldu. İstenilen imar planları nedense mecliste gündeme gelmedi, biliyoruz sorunlar hala devam ediyor ama seçim öncesinde mecliste yeniden görüşmek için önerge vereceğiz” dedi. Biz vatandaşın tapusunu belediye çekmecesinde tutmayacağız, vatandaşın sorunlarını çözerken, tapuyu tehdit vari bir seçim aracı olarak kullanmayacağız. Bizim bütün belediye hizmetlerimiz vatandaşların menfaatine olacaktır.
1 Nisan sabahı, Muratpaşa halkı bizi takdir edip başkan yaptığı takdirde ilk işimiz Kırcami’nin imar planlarını hayata geçirerek Antalya’nın rahat bir nefes almasını sağlamak olacaktır.
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’inde söz aldığı Kırcami toplantısında, “Kırcami’nde benim bir metrekare yerim yok ama bu sorun için ben de çok çalıştım. Yıllardır bu sorunu biliyordum ve çalışmalar yapacağım zamanda seçilemedim” dedi.
Kırcamili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, yakın çevre mahalle muhtarları da katılarak sorunlarını dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder