24 Şubat 2014 Pazartesi

Cihan BULUT ’’Muratpaşa’da 56 mahalleye eşit hizmet gidecek’’

Ak Parti
Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarını sürdürüyor. Günde 5 ayrı farklı noktada program yapan Bulut akşamda ev ziyaretleri yapıyor. Lara’da meclis üyesi adayları ile birlikte yaptığı esnaf ziyaretine yine ilgi çok büyük oldu. Özgürlük Bulvarı hattı üzerinde tek tek esnafları ziyaret eden Bulut burada gördüğü ilgiden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Muratpaşa’nın 15 yıllık makus talihini yeneceğini, hizmetin birkaç park yapmak olmadığını söyleyen Bulut: Muratpaşa’da esnafımız, vatandaşımız hizmete susamış. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Ben ve ekip arkadaşlarımız hazırladığımız projelerimizi tek tek anlatıyoruz. Her mahallenin eksikliklerini tespit ettik. İnşallah Büyükşehir Belediyesini de kazanacağız ve Menderes Türel başkanımla beraber Antalya ve Muratpaşa hizmet nasıl yapılırmış görecek” dedi.
Akşam programında ise Yenigün mahallesinde yapılan programa katılan Cihan Bulut mahalle sakinleri ile yaptığı sohbet toplantısında Yenigün mahallesinin sorunlarını bildiğini 15 yıldır Yenigün mahallesine yapılan tek şeyin bir adet kapalı Pazar olduğunu kendilerinin göreve gelmesinin hemen ardından Yenigün mahallesine spor salonları, parklar yapacaklarını söyledi. Hizmeti tam olarak 56 mahalleye eşit olarak yansıtılacağını vurgulayan Bulut Yenigün Mahallesi benim çocukluğumun geçtiği mahalledir. Burada beni hepiniz tanırsınız ben ne söylersem şimdiye kadar yaptım. Sözümüz senettir. Dedi.
Sabah programına yine hızlı bir şekilde başlayan Cihan Bulut, Lara Tenis İhtisas kulübünün davetine katılarak projelerini paylaştı. Lara Sedir Restaurant’ta kulüp üyeleri ile bir araya gelen Bulut burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: Lara tenis kulübü Antalya’mızın Muratpaşa’nın yüz akı saygın bir kulübüdür. Siz üyelerle birlikte güzel işler yapacağız. Tenis için ayrı bir sahamız olacak. Sadece tenis için değil diğer tüm spor branşları ile alakalı sosyal çalışmalarımız olacak.  Sağlıklı bir şekilde yürüyüş yapabilmek, spor yapabilmek Muratpaşalıların hakkıdır.  Bu işin gönüllülüğünü yapan sizlerle birlikte hareket etmeye söz veriyorum” dedi.
Muratpaşa’da entegre spor alanlarının olması gerektiğini söyleyen Bulut; Biz inanıyoruz Muratpaşa’da çok güzel işler yapacağız.  Problemli olan sıkıntılı olan yerler için özel çalışma planlarımız var. Sizlerle birlikte bu problemleri çözeceğiz” dedi. Lara Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Sedat Belen , Ak Parti Muratpaş Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut’a başarılar dileyerek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve kendisine Atatürk portreli bir plaket verdi.  Cihan Bulut kendisine verilen plakete teşekkür etti. Ve sizlerin desteği ile Muratpaşa’da güzel hizmetlere imza atacağız dedi.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder