20 Şubat 2014 Perşembe

Muratpaşa’nın sorunlarını biliyoruz ve biz çözeceğiz

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Mahalle toplantıları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler büyük ilgi ile karşılanıyor. Esnaf gezisi sırasında vatandaşlarla kurduğu iletişim dikkat çekiyor. Sedir Mahallesinde tavla oynayan vatandaşların ısrarları karşısında zar atan Bulut kahve sakinlerine”İşimizi şansa bırakmayalım. 30 Mart’ta zar değil oyumuzu sağlam kullanalım” dedi. Sedir mahallesinde sabahın erken saatlerinde Ak Parti mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Cihan Bulut; Ak Parti’nin 11 yıllık iktidarında verdiği her sözü yerine getirdiğini söyledi. Bulut “Ülkemiz için anlatmakla bitmeyecek hizmetler gerçekleştirildi. Antalya’mızda bu büyük hizmetlerden payını aldı. Duble yollarından , tünellerden etrafımıza baktığımızda bir çok hizmetleri görüyoruz” dedi.
SON DAKİKA ADAYI DEĞİLİZ
Cihan Bulut konuşmasında ,siyaseti çocuklarımız için yaptıklarını , halkın emanetini, hakkın emaneti olarak biliyoruz sadece bu dünyayı değil öte dünyayı da düşünüyoruz.  Bugün varız yarın yokuz. Kimseye yapamayacağımız şeyi vaat etmiyoruz” dedi.
Bulut şunları söyledi: “Bizim derdimizi sizin emekleri ile vergileri ile ödemiş olduğunuz  bu paralarla sizlere nasıl hizmet yapabiliriz buna çalışıyoruz.  Ben  10 yıldır siyasetin içerisindeyim. Belediye meclis üyeliği yaptım. Muratpaşa’daki eksiklikleri sıkıntıları gördük, yaşadık. Geçen bu süre içerisinde Muratpaşa hiç ileriye gitmedi. Bir ekibimiz var ve her şeyimiz sistemli olarak yürüyor.  Muratpaşa’nın 56 Mahallesine eşit hizmet götürmek için aday olduk. Sampi kavşağındaki dijital ekranda Muratpaşa’ya Hoşgeldiniz tabelası yer alıyor . Muratpaşa sadece Lara’dan ibaret olmadığının bilincindeyiz. Muratpaşa’nın 56 mahallesini adım adım dolaşacağız. Nerede bir eksiklik görürsek onu tamamlayacağız. Kapı kapı ihtiyaç sahiplerinin Muratpaşa’nın derdine derman olacağız”.
Sedir mahallesindeki tüm esnafı dolaşarak saksı içinde çiçek hediye eden Cihan Bulut’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ziyaret sırasında birde sürpriz yaşandı. Yörükoğlu Süt Ürünleri taşıyan bir dağıtım aracını durduran Cihan Bulut yoldan geçen vatandaşlara kendi ürünleri olan Yörükoğlu ayranı dağıttı.
Sedir Mahallesinde yapılan esnaf ziyaretine İlçe Başkanı Muratpaşa İlçe başkanı Dr Abdullah Işıkhan, Teşkilat Başkanı İsmet Senekçi, Belediye Meclis Üyesi adayı Mustafa Küçükoğlu, kadın kolları ve teşkilat üyeleri de katıldı. HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder