17 Şubat 2014 Pazartesi

Cihan BULUT ’’Muratpaşa Turizmde Bizimle Şahlanacak’’

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Beşkonak Köprülü Kanyon Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (BEŞKON-DER)ziyaret etti. 
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut BEŞKON-DER’i ziyaretinde coşkuyla karşılandı.
Ziyarettte konuşan BEŞKON-DER Başkanı Muhammet Çayır, Cihan Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, küçük esnafın turizmden kazanç sağlayamadığı için sıkıntıları olduğunu, yerel yöneticilerin esnafın sorunları ile daha çok ilgilenmesi gerektiğini söyledi.
 
Daha aktif bir turizm anlayışı ile esnafın sorunlarına çözüm üreteceklerini ifade eden Cihan Bulut, 31 Mart’tan itibaren her konuda olduğu gibi daha dinamik bir turizm anlayışı ile küçük esnafın turizmden daha fazla pay alması için çaba sarfedeceğinin sözünü verdi.
 
Muratpaşa’nın Antalya’nın kalbi olduğunu aktaran Bulut, " 11 milyon turistin direkt indiği nokta Muratpaşa ilçesidir. Ama bunun esnafa yansımasının çok azdır. 11 milyon turistin kent merkezine gelmemesi küçük esnafa fayda sağlamıyor. Kent merkezi turizmden pay almayınca turist farklı cazibe merkezlerine gidiyor. Muratpaşa turizmde kaybedince Antalya turizm potansiyelini başka noktalara kaçmasına göz yumuyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra Muratpaşa’da turizmde, bizimle yeni bir dönemini başlayacak. Bundan en çok sizler faydalanacaksınız"diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder