10 Şubat 2014 Pazartesi

Cihan BULUT ’’ Ermenek’e Hangi Yüzle Gelecekler ’’


Bulut: Bu Mahalleye Hangi Yüzle Gelecekler
 
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, seçim çalışmalarına Ermenek Mahallesi seçim ofisini açarak sürdürdü. 
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut’un Ermenek Mahallesi seçim ofisi açılışı gerçekleştirildi. Ermenek mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti
Antalya Milletvekili Sadık Badak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan katıldı. Açılışta Ermenek Mahallesi temsilcileri bazı sorunları Muratpaşa Belediye başkan adayı Cihan Bulut’a anlattı.
Ermenek mahallesinin sorunlarından haberdar olduklarını belirten Bulut, “Ermenek’te tapu vereceğiz beklentisi ile oy alanlar artık bu mahalleye hangi yüzle geleceklerini iyi hesap etsinler. Her seçim döneminde sizlerin tapuları çekmecede seçim bittikten sonra sizlere dağıtacağız diyenlerden olmayacağız. Şayet tapular çekmecedeyse 1 Nisan’da tapular Ermeneklilerin ellerinde olacaktır. Vatandaşın tapusu bende değil sizde olacaktır” dedi.
AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ise ‘Biz vatandaşa hizmet etmek için bahane üretmeyeceğiz. Bizim yaptıklarımızı hayal bile edemiyorlar. Ermenek Mahallesinde sorunları bir beklentiye çevirip oy isteyenlerin sonu geldi. Biz inşallah sorunları tek tek çözeceğiz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder