24 Şubat 2014 Pazartesi

Cihan Bulut’tan yoğun tempolu seçim çalışması

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarını sürdürüyor. Pazar sabahı erken saatlerde başlayan seçim çalışma programı geç saatlere kadar devam etti.

Muratpaşa’da 56 mahalleye eşit hizmet gelecek.

Muratpaşa’da çalışma temposunu arttıran Cihan Bulut ilk olarak Soğuksu’da mahalle kahvaltısına katıldı. Ak Parti mahalle  temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda Cihan Bulut 30 Mart seçimlerinin önemini anlattı. 30 Mart’ın Muratpaşa için hayati bir öneme haiz olduğunu söyleyen Bulut: “Muratpaşa’da yaşayan vatandaşlarımız seçimden sonra Ak Parti belediyeciliğin ayrıcalığını, farkını görecek ve yaşayacak” dedi.
56 Mahalleye eşt hizmet götürme sözü veren Bulut; Muratpaşa’nın tüm sorunlarını bildiklerini  ve çözüm için projeler geliştirdiklerini “Biz size her vaat etmiyoruz. Yapacağız diyoruz ve yapacağız. Ben işadamıyım Muratpaşa’da 10 yıldır meclis üyeliği yapıyorum. Antalyaspor’un başkanlığını yaptım. Sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde bulundum. Deneyimli ve donanımlı Meclis üyelerimizle birlikte size söz verdiklerimizin hepsini yapacak iradeye azme sahibiz. Her mahallede kültür evleri, kadınlarımızın el işlerini yapabilecekleri mahaller yapacağız.  Öğrencilerimiz için etüt salonları oluşturacağız ve bunları 1 yıl içerisinde yapacağız” dedi.

CHP’li belediyeler gittikten sonra hizmet gördük

Soğuksu Mahallesinde Cihan Bulut’un konuşması sırasında söz alan bir vatandaş CHP’li Belediyeler dönemini iyi hatırlıyoruz. İstanbul’da sular akmaz çöpler toplanmazdı. Bu adamlar geldi sularımız akmaya, çöplerimiz toplanmaya başladı. Hizmeti biz Ak Partili belediyeler zamanında gördük demesi üzerine vatandaşlardan büyük alkış aldı.

DUTLUBAHÇE’de COŞKULU KARŞILAMA

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in de konuşmacı olarak katıldığı Dutlubahçe  Mahallesi seçim bürosu önünde coşkulu bir kalabalığa toplantıya katılan Bulut burada da sevgi gösterileri ile karşılandı. Konuksever mahallesinde yapacağı hizmetleri anlatan Bulut “ Menderes Türel başkanımızla birlikte Murapaşa’nın makus talihini yeneceğiz. Biz hizmete hazırız sizde hazır mısınız. Dutlubahçe mahallesi Muratpaşa Belediyesinin hizmetlerinden yeteri kadar payını alamıyor. Mahallenizin sorunları var ama, idarecilerinizi en son ne zaman görebildiniz. Bizim kapımız size hiç kapanmayacak. Birlikte güzel işler başaracağız ” dedi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’da burada yaptığı konuşmada Cihan Bulut kardeşimiz Muratpaşa için en iyi hizmeti yapacağına inanıyorum. 10 yıldır zaten yerel yönetimlerin içerisinde. Ak Parti olarak bu seçimlerden en iyi sonuca alacağız. Muratpaşa bu seçimi alacağımız noktalardan bir tanesi” dedi.

  Öğleden sonraki ilk programa Menderes Türel’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ve il başkanı Mustafa Köse’de katıldı. Düden Park’ta başlayan ziyaretler Çağlayan kapalı pazarda da devam etti. Burada  halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Ak Türel ve Bulut pazarda esnafı tek tek ziyaret edip dertlerini dinledi. Birlikte fotoğraf çektirmekte yarışan esnaf Menderes Türel’e “ Seni dört gözle bekliyoruz. Esnaf dostu başkan Türel” diye alkış tuttu. Aynı zamanda 1e1 marketlerin ve Yörükoğlu firmalarının ortağı olan Cihan Bulut esnafla tek tek ilgilenerek kendisinin ticaretin bütün kademelerinde yer aldığını pazarcı esnafın problemlerine vakıf olduğun söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder