2 Kasım 2011 Çarşamba

-Milletvekili Enç’ten AYÇOV’a ziyaret..



AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Güçbirliği ve Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı (AYÇOV) Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tungar’ı ziyaret etti.
Antalyalıların ‘Canan Anne’ olarak tanıdığı ve herkes tarafından çok sevilen Vakıf Başkanı Canan Tungar ziyareti dolayısıyla Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve beraberindekilere teşekkür etti. Milletvekili Enç, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan Büyükşehir ve Kepez Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman, Kepez Meclis Üyesi Elif Derya Canbulat ve Muratpaşa Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu, Vakıf Başkanı Canan Anne ile bir süre sohbet ettiler.



Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ile ilgili yeni yasa tasarısı hakkında Canan Tungar’a bilgi veren Milletvekili Enç, şunları söyledi. “Kadına yönelik şiddetin önlemesi açısından büyük önem taşıyan İstanbul Sözleşmesi Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldı ve yakında Meclis’e gelecek. İstanbul sözleşmesi bu konuda en önemli Uluslararası sözleşmelerden biri olacak. İstanbul Sözleşmesi bu süreçten sonraki, yapılacak yasal düzenlemelerin zeminini oluşturuyor” dedi.



AYÇOV Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tungar, Milletvekili Enç’e ve partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, mutlu olduğunu belirterek, “Meclis’te Antalya’dan kadın bir milletvekili görmek bizleri çok mutlu etti. Kadınları mecliste temsil edecek olan Gökçen hanıma başarılar diliyorum. Ayrıca yaptığı çalışmaların her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.



Ziyarete Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan Büyükşehir ve Kepez Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman, Kepez Meclis Üyesi Elif Derya Canbulat ve Muratpaşa Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu da katıldı
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder