17 Kasım 2011 Perşembe

- Mesut Topcu Kılıçdaroğlu için neler söyledi

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu’dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na eleştiri…
“ Dam üstünde saksağan..”



AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu, geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamaları dolayısıyla eleştirdi.



Kimin adam olduğunu millet söyledi

CHP’nin parti içi demokrasiyi özümseyememiş, Cumhuriyet’in ve Demokrasi’nin temel ilkelerinden uzak, halktan kopuk, tamamen rant ve koltuk sevdasına dayalı bir siyaset yaptığını belirten Topcu, “Kendi ayıplarını örtmek için, bize laf atıyorlar. Ancak, milletimiz onların ayıplarını da biliyor, Recep Tayyip Erdoğan’ın adam gibi adam olduğunu da biliyor. Zira; AK Parti, 3 Kasım 2002’den sonra girdiği her seçimden oylarını yükselterek çıkmıştır. Ülkemiz, boş konuşup, icraat yapamayan bu zihniyetten kurtulmuş, ekonomik, siyasi istikrara kavuşmuştur. Bu sonuç; milletimizin AK Parti’ye teveccühünün bir tezahürüdür” dedi.



Vekili de aynı Genel Başkanı da…

CHP’lilerin gerek TBMM’de, gerekse yerel yönetimlerde kavgacı, uzlaşmaz ve provokatif davranışlarla kendi aralarında dahi sorunlar yaşadığına dikkat çeken Topcu, “İşte böyle bir partinin genel başkanı çıkıp, AK Parti hakkında ahkam kesiyor. Sayın Kılıçdaroğlu’na tavsiyem; önce bir aynaya baksın, sonra vekillerine, belediye başkanlarına ve parti yöneticilerine bakmasıdır. 12 Haziran’da milletimiz, andıkta yüzde 50 oy ile desteklediği AK Parti’yi kendisine hizmet için görevlendirmiştir. Gerektiği zaman referandum yapmak suretiyle sözünü söylemesi, kararını vermesi için millete giden de AK Parti’dir. Zaten Meclis’i çalışmaz hale getirmek için kürsü işgal eden milletvekillerinin mensubu olduğu partinin genel başkanından da ancak böyle trajikomik açıklamalar beklenir” diye konuştu.



Evcilmen’in Mercedes’ine bak!..

AK Parti’li milletvekillerinin bazılarını Mercedes’e binmekle itham eden Kılıçdaroğlu’na Evcilmen’e bakmasını tavsiye eden Topcu, “Muratpaşa Belediye Başkanı’nın bindiği arabayı görmüyor mu? O Mercedes’in belediye işçilerinin maaşlarının yatırıldığı banka tarafından verilen promosyonla alındığını bilmiyor mu? Diğer belediyeler promosyonu işçilere dağıtırken Evcilmen Mercedes’e biniyor. Sayın Kılıçdaroğlu, uzlaştıramadığı belediye başkanları ve partilileri tarafından o kadar sinirlendirilmiş ki; böyle saçma sapan sözlerle bizi eleştirirken, yine baltayı taşa vurdu” dedi.

www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder