19 Kasım 2011 Cumartesi

AESOB’un sorunlar dosyası Ankara’da


AESOB Başkanı Sevimçok ve ekibi Ankara’ya giderek, esnaf ve sanatkârın sorunlarını aktarmak için hazırladığı dosyayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e sundu.


Esnaf ve Sanatkârın sorunlarını aktarmak için Ankara’ya giden Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) heyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek Antalya’daki esnaf ve sanatkârın sorunlarını içeren bir dosyayı sundu. Ziyarette AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Başkan vekili ve aynı zamanda Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere ile Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı hazır bulunurken, Antalya Milletvekili Menderes Türel de Başkanlara eşlik etti.



Çelik’ten destek istedi

Bakan Çelik’le görüşen heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından SSK'lı emeklilerin maaşlarının düzenlenmesine ilişkin yapılan çalışmalara, Bağ-Kur emeklilerinin de dâhil edilmesi gerektiğini ve intibak yasasında esnaf ve sanatkârın unutulmaması gerektiğini söylediler. Çalışan emeklilere yapılan kesintinin düzeltilmesi, emekli maaşlarının düşüklüğü, emeklilik süresinin uzunluğu ve esnaf bayanların hamilelik sürelerinin emeklilikten sayılabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması gibi esnaf ve sanatkârı yakından ilgilendiren birçok konuda görüşlerini ileten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve ekibi, esnaf ve sanatkârın sorunlarının çözümü konusunda Bakan Çelik`den destek istedi. Ziyarete teşekkür eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Başkan Sevimçok ve ekibine esnaf ve sanatkârın sorunlarının çözümü konusunda elinden geleni yapacağını söyledi.
www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder