21 Kasım 2011 Pazartesi

Başkan HakanTütüncü muhtarlarla buluştu ...


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen ile Yeşilbahçe Mahalle Muhtarı Nurettin Eyiler'i ziyaret etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen ile Yeşilbahçe Mahalle Muhtarı Nurettin Eyiler'i ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, eski Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi İzzet Bayar, AK Parti Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin de katıldı. İlk olarak Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen'i ziyaret eden Başkan Tütüncü, bölge sakinlerinin imarla ilgili problemlerini de dinledi.



Ziyarette Kepez'de yapılan ve yapılacak olan hizmetleri de anlatan Başkan Tütüncü, 2012'de inşasına başlanacak olan ve yaklaşık 40 milyon TL'ye mal olması beklenen Varsak Park Projesi ile Sergi ve Kongre Merkezi'ni belediyenin öz kaynaklarıyla yapacaklarını belirti.

Borcu olmayan bir belediye olduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, “2,5 yılda 120 milyon TL yakın yatırım gerçekleştirdik. Önümüzdeki iki yılda da 100 milyon TL yatırım yapmayı planlıyoruz. Eski dönemlerden kalan 28 milyon TL borcu da ödedik. Böylece 3,5 yılda 248 milyon TL yatırım yapmış olacağız” diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, daha sonra Yeşilbahçe Muhtarı Nurettin Eyiler ile bir araya geldi.
www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder