25 Nisan 2011 Pazartesi

TV OSCARLARI ANTALYA’DAN


2. Antalya Televizyon Ödülleri Yarışması 30 Nisan’da Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye’nin en iyi dizileri ve oyuncuları seçilecek, TV yıldızları taçlandırılacak.


Antalya Televizyon Ödülleri'nin 2'ncisi 29- 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 30 Nisan gecesi Mardan Palace Otel'de düzenlenecek gecede ödüller sahiplerini bulacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yarışmanın Jüri Başkanı Faruk Bayhan ve ön jüri üyeleri AKM’de düzenlediği basın toplantısında, “47 yıllık Altın Portakal geçmişine sahip Antalya'mız geçen yıldan itibaren televizyon dünyasının en iyilerini taçlandırıyor” dedi.


Akaydın, geçen yıl eski Dışişleri Bakanı ve TRT Genel Müdürü merhum İsmail Cem adına yapılan ödül törenin Cem Ailesi'nin isim hakkını vermemesi dolayısıyla 'Antalya Televizyon Ödülleri' olarak değiştirildiğini kaydetti. Türkiye'deki ilk televizyon dizilerinden "Kaynanalar"ın senaristi ve başrol Oyuncusu Tekin Akmansoy'a "onur ödülü" verileceğini belirten Akaydın, diğer ödülün Emir Berke Zincidi'ye verileceğini vurguladı.
www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder