25 Nisan 2011 Pazartesi

ISKALADIK!


Ligde ve kupada geçtiğimiz sezonun üzerine çıkmak için sezona başlayan Antalyaspor, erken veda ettiği kupadan sonra, ligde de 50 puana ulaşma hedefini matematiksel olarak kaybetti


Sezona, “Geçtiğimiz sezonun bir adım ilerisine gitmek” hedefi ile başlayan Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor yenilgisi ile geçen sezonun gerisinde kaldı. 2009-2010 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final oynayan, ligi de 49 puanda tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, Gaziantepspor yenilgisi ile 49 puanı geçme şansını matematiksel olarak kaybetti. Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplardan çıkamayarak hedeflerden birini kaybeden Antalyaspor, ligde son 4 haftaya girilirken 37 puanda kaldı. Kalan maçların tamamını kazanması halinde 49 puana ulaşabilecek olan Antalyaspor, en iyi ihtimalle ligde geçtiğimiz sezonki başarıyı egale edebilecek.

Hatalar irdelenecek

Bu arada Gaziantepspor maçından sonra dün sabah uçakla Antalya’ya gelen kırmızı-beyazlı kafile, günü izinli olarak geçirdi. Bu sabah haftanın ilk antrenmanını yapacak olan Antalyaspor, aynı zamanda Gaziantepspor maçının kasetini izleyerek yapılan hataları irdeleyecek. Defansta yapılan bireysel hatalar nedeni ile maçtan puansız ayrılan Şimşekler’de Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in hata yapan oyuncuları uyarması bekleniyor. Öte yandan Gaziantepspor maçı öncesi yapılan ısınma hareketleri sırasında sakatlanarak son anda 11’den çıkarılan Brezilyalı oyuncu Dos Santos Tita’nın durumu, bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.
www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder