28 Nisan 2011 Perşembe

“Stratejilerimizi belirledik”


AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı Kumluca Mavikent Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, proje ve bilgi paylaşımının yanı sıra 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlerin değerlendirilmesi yapıldı.

AK Partili belediyeler insan ve merkez odaklı çalışmaktadır

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “AK Partili belediyeler insan merkezli ve hizmet odaklı çalışmaktır, insanımızın huzuru ve refahı için çalışmaktır. AK Belediyecilik, katılımcı, demokratik karar mekanizmalarını işletmektir. Kentsel sorunlara çözüm üretmek ve geleceği en güzel şekilde inşa etmek için çalışmaktadır. Kentlilerin refah seviyesini artırmak için kent ekonomi ve ticaretinin geliştirilmesine önem vermektedir” dedi.

Başarılı sonuçlar alacağız

12 Haziran genel seçimlerinde koordineli çalışılması gerektiğini vurgulayan “Teşkilat olarak planlamalarımızı yaptık, stratejilerimizi belirledik. Seçim Koordinasyon Merkezimiz (SKM) tarafından bütün bölgelerde programlı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarla birlikte uyumlu çalışmalar neticesinde başarılı sonuçlar alacağız. Türkiye'nin 2023 vizyonunu gerçekleştirme bakımından 12 Haziran 2011 seçimi büyük önem taşımaktadır. 12 Haziran genel seçimlerinde herkesin üzerine düşeni yapacağını biliyorum” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’nin konuşmasının ardından milletvekili adayları kendilerini tek tek tanıttı.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Yerel Yönetimler Başkanı Üzeyir Doğan, Teşkilat Başkanı Ali Çetin, Gençlik Kolları İl Başkanı Hıfzullah Şahbaz, milletvekili adayları Hüseyin Samani, Gökçen Enç, Veysel Dalmaz, Ahmet Şahin, İbrahim Türkiş, Abdullah Cengiz ve belediye başkanları katıldı.
/www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder