24 Nisan 2011 Pazar

MÜSİAD, Antalya 4’üncü sektör kurulunu kurdu


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi; inşaat, gıda, tarım, mobilya ve dayanıklı tüketim sektör kurullarının ardından, dördüncü meslek komitesi olarak ‘Hizmet Sektör Kurulu’nu oluşturdu.
Yeni sektör kurulunun ilk toplantısı, MÜSİAD üyesi Özel Antalya Şifa Hastanesi ev sahipliğinde, Varsak’ta bulunan hizmet binasında gerçekleştirildi. Toplantının açış konuşmasını yapan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut, dernek olarak sektör kurullarına ve kurulların hazırladıkları raporların yol haritası çerçevesinde hareket etmeye çalıştıklarını belirterek, yapılan değerlendirmelerin ardından dördüncü sektör kurulunun ‘hizmet sektöründe’ oluşturulmasına karar verdiklerini ve uygulamaya koydukları bildirdi. Sektör kurullarının, işadamlarının kendi sektörlerindeki sorunlarını çözmek için kurulduğunu ifade eden Aykut, “Sorunları yerelde çözmeye çalışıyoruz. Bunda başarılı olunmadığımız takdirde, genel merkez bazında çözüm arıyoruz.” dedi.
MÜSİAD olarak, her zaman sorunun değil, çözümün bir parçası olmayı hedeflediklerini vurgulayan Aykut, sektör kurullarının yönetimin yükünü hafiflettiğini ve soruna ulaşma-çözmede yönetim kuruluna birçok kolaylığı beraberinde getirdiğini belirtti.

MÜSİAD Antalya Şubesi Hizmet Sektör Kurulu başkanlığına getirilen Murat Menzilcioğlu, böylesi bir göreve layık görülmesinden ötürü duyduğu mutluluğu ifade ederek, MÜSİAD yönetim kuruluna teşekkür etti. Hizmet sektörü gibi geniş bir yelpazeye sahip grubun bekleyen önemli bir çok sorunu olduğuna dikkat çeken Menzilcioğlu, sektör kurulu olarak aldıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını, hafta içi yapacakları değerlendirme toplantısının ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını aktardı.

www.kanalvip.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder