29 Nisan 2011 Cuma

Samani esnafla buluştu


Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Milletvekili Adayı Hüseyin Samani esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi
Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Milletvekili Adayı Hüseyin Samani esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi.
Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Antalya AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Samani Soğuksu ve Güvenlik mahallesi esnafıyla bir araya geldi.
12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Samani Soğuksu ve Güvenlik Mahallesi esnafıyla buluştu. Soğuksu mahallesi muhtarını ziyaret eden Samani, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Muhtar ziyareti sonrasında esnaf sorunlarının başında gelen AVM’lerin AK Parti zamanında değil diğer partiler zamanında izin verildiğini söyledi. Vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Samani, “Hep beraber olursak, daha güçlü oluruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın referansıdır” dedi.

“DEMOKRASİYE YÖN VEREN MİLLET OLSUN İSTİYORUZ”
Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Milletvekili adayı Veysel Dalmaz ile birlikte ‘Serik Pehlivanları Yaşatma ve Kalkındırma Derneği’nde vatandaşlarla buluşan Samani, ”12 Haziran’da milletin terazine çıkacağız. Milletin terazisi şaşmaz. Millet ne dediyse son sözü o söyler. Bizde bu karara sonuna kadar uyarız. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimin hayati önemi var. AK Parti olarak demokrasiye yön veren millet olsun ve tamamen sivil anayasa olsun istiyoruz.” dedi.

“ENFLASYON CANAVARININ MECALİ KALMADI”
Geçmiş dönemler ile şimdiki dönem arasındaki farklara da değinen Samani, “Ülkemiz geçmişe oranla belli bir mesafe aldı. O zamanlar enflasyon denilen canavarın yok olacağı söylenseydi kimse inanmazdı. Artık o canavarın mecali kalmadı canlanmasın istiyoruz. Bu doğrultuda hedefimiz 2023 yılında ekonomisi en iyi 10 ülke arasına girmektir.” diye konuştu.
Samani’nin ardından konuşan Dalmaz ise, “İstikrar sürsün, hedef büyüsün. AK Parti vaat ettiklerinin dışında, vaat etmediklerini de gerçekleştirdi. Geldiğimiz şu nokta Türkiye diğer ülkelere gerek duymadan kendi enerjisini kendi üretebildiği gibi daha birçok alanda projelerimizi sizlere sunacağız.” diye konuştu.
http://www.akdenizhaberci.com/haber-3638-samani-esnafla-bulustu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder