21 Şubat 2011 Pazartesi

Sevimçok, "siyasette yer alma gibi bir düşüncem yok"


Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, CHP ye katılacağı yönündeki iddialar konusunda açıklama yaptı


Başkan Abdullah Sevimçok, “Şuan bir siyasi partide yer alma düşüncem yok. Üstlendiğimiz görev, her partiye aynı mesafede olmamızı gerektirir” dedi.

Başkan Abdullah Sevimçok, “Siyasilerin görevi, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarının çözümü konusunda çaba harcamaktadır. Bizim görevimiz de esnaf ve sanatkarımızın sorunlarının çözümü konusunda çalışmaktır. Sorunlarımızın çözümü konusunda hükümetimizle, siyasi partilerle, belediyelerle, sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişki içerisinde olmamız gerekir. Bu iyi ilişkiyi 9 aylık görev süremizde sağladığımızı düşünüyorum” diye konuştu.



AESOB seçimlerinden önce tüm siyasi partiler, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve en önemlisi esnaf ve sanatkarın desteğini aldıklarını belirten Başkan Sevimçok, “Üstlendiğimiz görev, en az siyaset kadar önemli bir görevdir. Bu anlayışla, AESOB Başkanlığını yürüttüğüm süre içerisinde hiçbir siyasi partinin içerisinde olmayacağımın bilinmesini isterim” diye konuştu.
myantalya.net/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder