17 Şubat 2011 Perşembe

Kepez’de okulları belediye temizliyor


Antalya’nın Kepez ilçesindeki okullar Kepez Belediyesi'nin kurduğu temizlik ekibi tarafından haftada iki kez temizleniyor.


Kepez Belediyesi, oluşturduğu 30 kişilik okul temizlik ekibi ile okul binalarını ve bahçelerini 15 günde bir temizliyor. Temizlik birimi ekipleri, lavabolarından koridorlarına, sınıflarından öğretmen odalarına kadar okul binasını ve bahçesini yıkayarak temiz hale getirdi. Okul idarecileri, okul binasının büyük olması nedeniyle sağlıklı bir temizlik yapamadıklarını belirterek, Kepez Belediyesi’nin eğitim kurumlarına temizlik hizmeti vermesinden son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilere ve öğretmenlere temiz bir eğitim ortamı sunabilmek amacıyla okul temizliği hizmetine devam ettiklerini söyledi. Tütüncü, haftada 12 okulun temizliğini yaptıklarını kaydederek, ilçedeki ilköğretim ve liselerin tamamına yakınına temizlik hizmeti sunduklarını anlattı. Başkan Tütüncü, 15 günde bir periyodik olarak ilçedeki eğitim kurumlarının iç ve dış temizliğini yapmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
http://www.antalyahaberci.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder