28 Şubat 2011 Pazartesi

CHP Muratpaşa Gençleri Kahvaltıda Buluştu


CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği kahvaltıda Muratpaşa gençleri bir araya geldi.


Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasemen Karaaşık yaptığı konuşmada Genel seçimlere 104 gün kala seçim öncesi moral depolamak, birlik beraberliğimizi güzelleştirmek, birbirimizle tanışmak, kaynaşmak için bu Pazar sabahında kahvaltıda bir araya geldiklerini, seçim sürecinde gençlik kollarına büyük görev düştüğünden dolayı yoğun bir çalışma içerisine girmek durumundayız dedi. Bu yoğun çalışma sürecinde böyle sosyal etkinliklerimiz ile genç arkadaşlarımıza güç ve moral vereceğimizi düşünüyoruz. Bu güç ve moralle de Cumhuriyet Halk Partisi gençliği Atasının izinde partisini iktidara taşıyacaktır taşımak zorundadır çünkü bu bizlerin ikinci kurtuluş savaşıdır.

CHP İlçe Başkanı Ercan Erkan gençlerin CHP olan ilgisinin artmasından mutluluk duyduğunu söyleyerek önümüzdeki sürecin ülkemizin geleceği açısından önemini anlattı.

Geleceğin yöneticisi ve milletvekili adayı gençlerimizle gurur duyduklarını ve omuz omuza çalışarak halkın iktidarına kavuşacaklarını söyledi. İl Gençlik kolları Başkanı Önder Önen de yaptığı konuşmada atamalarının hemen ardından ilçe örgütlenmelerinin tamamlandığını söyleyerek Muratpaşa ilçesinin öneminden bahsetti.

Muratpaşa İlçe yöneticilerinin ve meclis üyesi Mehmet Tosun’un da katıldığı toplantıya gençlerinin öneri ve görüşlerinin alınması ile devam edildi.

http://myantalya.net/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder