5 Aralık 2012 Çarşamba

İşte ‘Gerçek Üye’ Belgesi!..


AK Parti Antalya İl Başkanlığı Basın Merkezi, CHP Kemer İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Yorulmaz’ın ‘Sahte Üye Belgesi’ ile üye yapıldığına ilişkin haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.
AK Parti Antalya İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada iki partiye üye olduğu için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından üyesi olduğu siyasi partilerden üyeliği düşürülen Süleyman Yorulmaz’ın 2003 yılında AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı’na üye olduğu, 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri’nde de Kemer İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunduğu belirtildi. Yazılı açıklama ile birlikte Süleyman Yorulmaz’ın ıslak imzasının bulunduğu üye kayıt formu ile 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti İlçe Başkanlığı’na yaptığı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru belgesi de basın yayın organlarına gönderildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, CHP Kemer İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Yorulmaz’ın (Benim adıma üyelik kaydı yapmışlar. Bunun için CHP'den çıkarıldım Gerekirse dava açacağım) şeklindeki beyanlarının ve internet haber siteleri ile yazılı ve görsel basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Süleyman Yorulmaz, 2003 yılında Kemer İlçe Teşkilatımıza üye olmuş, 2004 yılında da belediye başkan aday adayı olmuştur. O günden bu yana da istifa talebi olmamıştır” dedi.
Basın açıklaması yapan Süleyman Yorulmaz’ın, ‘AK Parti’nin habersiz ve sahte üye yaptığı’- şeklindeki iddialarını eleştiren AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, “Partimizin Türkiye genelindeki üye sayısı 8 milyona yaklaşmış olup, Antalya’da ise 153 bin üyemiz var. 153 bin üye içinde başka partilerden AK Parti’ye gelenler olabileceği gibi, AK Parti’den başka partiye geçenler de olabilir. Ancak kasıtlı bir durum kesinlikle söz konusu değildir” diye konuştu
HABER EKSPER / Mehmet BULUT



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder