2 Aralık 2012 Pazar

Antalya Ak Parti'de Sertifika Töreni


Ak Parti Aralık Ayı Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Siyaset Akademisi Sertifika töreni, Kepezilçesinde bulunan Erdem BayazıtKültür Merkezi'nde düzenledi. Antalya Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AntalyaMilletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Hüseyin Samani, Ak Parti İl BaşkanıMustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve çok sayıda partili danışma meclisi toplantısı ve sertifika töreninde hazır bulundu.
Programda 13 ilin büyükşehir belediyesi statüsüne girdiğini belirten Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, "Muhalefet, Ak Parti'nin ülkeyi bölünmeye götürdüğü yönünde açıklamalarda bulunuyor. Böyle bir şey olabilir mi? Hiç kimse Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan kadar milliyetçi olamaz" dedi
Muhalefetin, büyükşehir yasası ile ilgili iftiralarına inanılmaması gerektiğini belirten Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizler hizmetin aşığıyız. Muhalefet, bir takım iftiralarda bulunuyor. Bunlar her zaman aynısını yapıyor. Doğru olmayan beyanlar vererek kendilerine prim yaptırma uğraşındalar. Ancak biz bunlara birlik ve beraber durarak izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ise, büyükşehir yasası hakkında katılımcılara bilgi verdi. Türel, "Bana diyorlar ki, 'Bu kadar alana biz nasıl hizmet götüreceğiz, götüremeyiz'. Belediye başkanları daha fazla çalışacak. Hizmet yan gelip yatmakla, şarkıyla, türküyle olmuyor, çalışmakla oluyor. Büyükşehir yasası da vatandaşa daha fazla ve verimli hizmeti sunmayı öngörüyor. Ak Parti'nin böyle bir çalışmaya ihtiyacı yok. seçim sonuçlarına bakıldığında Ak Parti'nin her dönem oylarının artarak göreve geldiği görülür. Halkımızın teveccühü ile iktidardayız, siyaset oyunlarına ihtiyacımız yok. Ama muhalefet kırık plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor. Halkın da muhalefetin yasa ile ilgili doğru olmayan beyanlarına inanmamalarını istiyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından kişisel gelişim uzmanı İsmail Karasu, partililere "Pozitif Yaşam Becerileri" konulu seminer verildi. Seminerde Karasu'nun sunumu dikkatle izlendi. Seminer sonrası ise Siyaset Akademisine katılan 446 kişiye sertifikaları verildi. Dereceye giren Rukiye Özdemir, Necdet Akgül, Erdal Çelik ve Süleyman Torun'a sertifika ve plaketlerini Milletvekilleri Çavuşoğlu ve Samani verdi. -Kaynak-netgazete.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder