3 Aralık 2012 Pazartesi

81 ile 81 Ak Orman


 AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları, 3 milyon 250 bine ulaşan üye sayısı iledünyanın en büyük kadın sivil toplum örgütü olmayı başardı. Her türlüfedakarlığı göze alarak, her koşulda siyaset yapmaya kendini adamış AKParti'li kadınlar, arkalarında dev bir eser bırakmaya hazırlanıyor; AKKadınlar Ormanı. AK Parti Kadın Kolları,  üye sayısını "Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bir Umut" sloganı ile taçlandırmak istedi. Projeye "AK KadınlarOrmanı" adı verildi. Proje kapsamında 81 ilde her bir kadın üye adınabir ağaç dikilecek ve AK Orman'lar yeşerecek.
AK Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteği ile organize edilen 81 İl'e 81 AK Orman Projesi'nde ilk AK Kadınlar Ormanı’nın açılışının, 4 Aralık 2012 tarihinde,AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan’ın katılımıyla Ankara Pursaklar'dagerçekleştirileceğini belirtti.
Antalya’da ki, AK Kadınlar Ormanı’nın ise, Duacı Köyü yolu üzerinde oluşturulacağını belirten Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, “Antalya’da 55 bin 681 kadın üyemizin her biri için ağaç dikerek oluşturacağımız AK Kadınlar Ormanı Projesi’ne destek vermek üzere, 7 Aralık Cuma günü saat 10.00’da Duacı Köyü yolu üzerindeki açılış alanına bütün Antalyalı hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder