30 Aralık 2012 Pazar

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ GÜNÜNÜ GÜN ETTİ


Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneğinin Düzenlediği etkinliğe Ak Parti Millet Vekili Gökçen Özdoğan Enç,Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ,Büyükşehir ve Kepez Meclis üyesi Ayşe Güliz Yılman konuk olarak katıldı engelli çocuklarımızla hoş vakit geçirdiler
 Dünya Zihinsel ve Fiziksel engelliler derneği denetleme kurulu başkanı Nevin Tunç yaptığı açıklama da ..Ülkemiz nufusunun %12 sini fiziksel ve zihinsel engelliler oluşturuyor Engellilerimiz'de sağlıklı bireyler gibi eşit hak ve fırsatlara sahiptirler, engelli kardeşlerimizin kendinde eksiklik görmemeleri ve toplumsal yapıda  üretken verimli ülke ekonomisine katkıda bulunan ve hak ettiği sosyal konumda olabilmeleri için hepimizin hassasiyet ve duyarlılık göstermemiz gerekir,
Engelli kardeşlerimizin kimseye muhtaç olmamadan sağlıklı mutlu ve başarılı bir hayat sürdürmeleri içinn başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere herkez elinden gelen gayreti göstemelidir.
Bugün biz de engelli çocuklarımızla sosyal hizmetlerde kalan çocuklarımızı  Lara Limak Hotel'de bir araya getirerek, çocuklarımıza küçük yaşlarda yardım ve dayanışma bilinci oluşturma ve vatandaşlarımızın da dikkatini bu çocuklarımızın üzerinde yoğunlaştırma gayesiyle çocuklarımızın birlikte sosyalleşeceği güzel vakit geçireceği bir organizasyon düzenledik. Çocuklarımızın birçoğu hayatlarında beş yıldızlı otele gitmemiş.Böylesine güzel bir eğlenceye katılmamıştı. Onların yüzünü bir nebze güldürebiliyorsak, onlara güzel vakit geçirtebiliyorsak ne mutlu bizlere. Her zaman Peygamber efendimizin "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır."  hadis-i şerifini kendimize ilke edinerek bu yolda hizmet ediyoruz.
Biz dünya zihinsel ve fiziksel engelliler derneği olarak yalnız Türkiye'deki engelli vatandaşlarımelız için değil dünyadaki tüm engelli insanlar için çalışıyoruz. Avrupadaki birçok engelli dernekleriyle iletişim halindeyiz. Onlarla istişareler yapıyor, daha iyi hizmet sağlamak için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hedefimiz tüm dünya insanlarına engelli insanlara yardım ve onların hayat standartlarını kolaylaştırma bilinci verebilmek. Bu hedef doğrultusunda aktif hizmet etmelerini sağlamaktır.
Bu organizasyonun başlangıcından sonuna kadar bizlerle fikir ve gönül birliği içerisinde çalışan, bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Ayrıca bizlere kapılarını açan ve çocuklarımızla yakinen ilgilenen Lara Limak Hotelleri Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu'na ve Genel Müdür Yardımcısı Çetin Aktaş Bey ve ekibine, Satış Pazarlama Direktörü Ebru Aydınlar'a, çocuklarımıza hediyeler göndererek bağışta bulunan Tahtakale Spot sahibi Sedat Cengiz Bey'e ve ekibine çocuklarımız ve derneğimiz adına teşekkürlerimi sunarım. Allah yaptığı hayırları kabul eylesin. Bizlerin yanında olarak desteklerini çocuklarımızdan ve derneğimizden esirgemeyen siz basın mensubu arkadaşlarımıza da en içten şükranlarımı sunarım. dedi.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder