28 Mayıs 2011 Cumartesi

..Menderes Türel Şarampol Caddesi’nde


AK Parti Antalya milletvekili adayı ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi'ndeki esnaf ziyaret etti.
Türel, Şarampol Caddesi'nde vatandaşlara karanfil dağıtırken esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Türel esnafın raylı sistemle ilgili sorularını yanıtlarken, '”Biz bu yatırımı buradaki esnafımıza eziyet etmek için değil, Antalya halkına hizmet amacıyla yaptık. Ne var ki mevcut Büyükşehir yönetimi, raylı sistemi amacına uygun çalıştırmıyor” dedi.
“Büyükşehir Belediye Başkanı, bizi kötü göstermek için şarampol esnafını cezalandırıyor. Şarampolden dolmuş ve otobüs gibi toplu taşım araçlarını kesilse ve buraya ulaşımı raylı sisteme bıraksa trafik sıkışıklığı olmaz. Dolmuş ve otobüs sayısı özel otomobillerden fazla. Sadece otomobil trafiğine açılmış olsa, ya da tamamen araç trafiğine kapatılsa, burası İstiklal Caddesi gibi olur” diye konuştu.
Esnaf ziyaretini sabah saatlerinde KONSİAD üyeleriyle kahvaltı yaparak başlatan Türel, Şarampol Caddesi'nin ardından, Muratpaşa Pazarcılar Odası'nı ziyaret etti. Türel daha sonra, Manavgat Cuma pazarında pazarcı esnafı ziyaret ederek, Manavgat Şelale Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen Kermes'e katıldı. Türel, Taşağıl ve Sarılar beldelerindeki halk toplantılarının ardından, Gündoğdu bölgesi otel yatırımcıları ile bir toplantıya katıldı.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder