19 Mayıs 2011 Perşembe

Enç, Seçim Çalışmalarına Fener Mahallesinde Devam Etti


AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, Fener Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretinde, mahalle sakinleri “Skoru belli bir maç izliyoruz, AK Parti yine açık ara iktidar olacak” dedi
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, Fener Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretinde, mahalle sakinleri “Skoru belli bir maç izliyoruz, AK Parti yine açık ara iktidar olacak” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Gökçen Enç, seçim çalışmaları kapsamında Fener Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Fener Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır’ı ziyaret edip, bir süre sohbet eden Enç, bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

“İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün” sloganını hatırlatan Enç, “Hizmetleri yerine getirebilmek için mutlaka Türkiye’de yıllar sonra yakalanmış olan istikrar devam etmelidir. AK Parti geldi ve Türkiye şu anda dünyanın 16. büyük ekonomisi içerisine girdi, bu son yıllarda alınan mesafenin ve istikrarın en somut örneğidir” dedi.

Bir vatandaşın “Skoru belli bir maç izliyoruz, Yine AK Parti açık ara iktidar olacak” sözleri üzerine Enç, “Halkımızın sevgi ve teveccühü ile AK Parti üçüncü kez tek başına iktidar dönemine hazırlanıyor. Bakın, iktidar olursanız hizmet edebiliyorsunuz. Muhalefetteyseniz iktidarın yaptıklarına karşı çıkarsınız ve bol bol eleştirirsiniz. Zaten onların hizmet etme gibi bir dertleri yok” diye konuştu.

Enç, esnaf gezisi sırasında karşılaştığı 98 yaşındaki Ahıska Türklerinden Düriye Şirinov’un elini öperek, hayır duasını istedi. Ahıska Türkü olduğunu ve Antalya’da yaşadığını belirten 98 yaşındaki Düriye Nine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve ona sürekli dua ettiğini söyledi. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen, itibar edilen bir ülke haline geldiğini ifade eden Enç, “AK Parti, yurtdışındaki soydaşlarımızın, özellikle de kardeşlerimiz olan Ahıska Türkleri’nin de davasını üstlenmiştir” diye konuştu.
ttp://www.haberciniz.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder