27 Mayıs 2011 Cuma

..Gökçen Enç Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor


AK Parti Antalya milletvekili adayı Gökçen Enç, Antalya‘nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde Gençlik Merkezi Halk Eğitim destekli Dikiş Nakış Kursu‘nu ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel zamanında meslek kursları ilk kurulduğunda çok ciddi verim alındığını belirten AK Parti milletvekili adayı Gökçen Enç, “Dikiş nakış kursları ile işe yerleştirmeler oldu. Çünkü yüzlerce branşta, bağlamadan tutun da ney üflemeye kadar, Çince, Rusça‘ya kadar çok geniş kapsamlıydı ve o kurslarımızdan mezun olanlar, Milli Eğitim Bakanlığı sertifikası aldılar.Belediyeler yol yapar, park yapar. Bunlar belediyelerin asli görevlerindendir. Ama işte bu tür sosyal amaçlı aktiviteleri yaparsa işte o zaman başarılı bir belediyedir” dedi.

Kadın dayanışmasını mecliste göstereceklerini belirten Enç, “İnsanoğlunun hafızası 17 gün ve daha sonrasında unutmaya başlıyor. O zamanlar rahmetli Ecevit hastaneden elini salladığında borsa yükseliyordu. Öyle yangın yerine çevrilmiş bir ülkeden iktidarı devraldık. Zaten, millet o üç partiyi 2002 seçimlerinde sandığa gömdü. Biz iktidarı aldığımızda kişi başı milli gelir 2 bin 500 dolar civarındaydı ve resmi rakamlara göre şu an 10 bin dolar milli gelire sahibiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya‘ya 2 yıldır bir şey yapılmadığını söyleyen Enç, “İktidar olurlarsa ülke yeniden 2002 yılı öncesine döner. Yine sıkıntılar başlar. İnşallah önümüzdeki dönem bu delik deşik olmuş anayasayı, darbe anayasasını değiştirmek başlıca görevimiz olacak. İnşallah mecliste gerekli çoğunluğu sağlayacağız. Mecliste gerekli çoğunluğu sağlasak da aynı referandumdaki gibi milletimizin onayını alacağız” ifadelerini kullandı
http://www.beyazgazete.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder