8 Mayıs 2011 Pazar

AK Parti Milletvekili Adayları Kepez'de


Seçim çalışmaları kapsamında Kepez’i gezen AK Partili Milletvekili adaylar, 24 saat Antalya’nın emrinde olduklarını söylediler.AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Abdurrahman Arıcı, Osman Akman, Gülderen Gültekin ve Hakkı Beşkazalı Kepez’i gezerek seçmenlerden oy istediler. Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği AK Parti adayları ilk olarak Dokuma Özdilek Taksi Durağı esnafı ile bir araya geldi. Kepez’in Antalya’nın en önemli bölgelerinden biri olduğunu belirten Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez’de bir ahengin ve huzurun olduğunu, bunun da başarıyı getirdiğini söyledi.
12 Haziran seçimleri için destek isteyen Milletvekili Abdurrahman Arıcı, vatandaşların 2-B arazileri ile ilgili sorularını da yanıtladı. Arıcı, “Biz vatandaşımızın mağduriyetini çözmek isterken muhalefet her defasında yasayı, Anayasa Mahkemesi’ne götürerek sizlerin mağduriyetini devam ettirdi. Şimdi de 2-B sorununu kendi seçim beyannamelerine koymuşlar. Biz bu yasayı çıkarırken siz neredeydiniz? Bizim çıkardığımız yasa ile şu anda 2-B arazileri için yer tespit çalışmaları devam ediyor” dedi. Kepez’e borçlu olduklarını ifade eden Arcı, 24 saat Antalya’nın emrinde olduklarını söyledi.
Adayların esnaf gezisine katılarak onları yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaklaşık 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde her alanda büyük ilerleme kaydedildiğini ifade etti. Tütüncü, eğitim ve sağlık başta olmak üzere, bayındırlık hizmetlerinde, sanayide, tarımda, turizmde, adalet ve emniyette hayal dahi edilemeyen icraatların yapıldığını anlattı. Daha sonra Kısa adı TÜREV olan Türkiye Engelliler Vakfı Akdeniz Bölgesi Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden adaylar, engelli vatandaşlarla biraraya gelerek sorunlarını dinledi. Ardından kanaat önderlerini ziyaret eden milletvekili adayları Çankaya Mahallesi’nde düzenlenen site toplantısına katıldı.
http://www.bizimantalya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder