9 Mayıs 2011 Pazartesi

Çakırlar'da Pazar Mesaisi


AK Parti Antalya Milletvekili Adayları Hüseyin Samani, Gökçen Enç ve Ahmet Şahin, Konyaaltı ilçesine bağlı Çakırlar'da bulunan sosyete pazarını ziyaret ederek, esnaf ile sohbet ettiler.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayları Hüseyin Samani, Gökçen Enç ve Ahmet Şahin, Konyaaltı ilçesine bağlı Çakırlar'da bulunan sosyete pazarını ziyaret ederek, esnaf ile sohbet ettiler.

Çakırlar'da sosyete pazarını ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayları Hüseyin Samani, Gökçen Enç ve Ahmet Şahin, pazar esnafıyla görüşerek kadınların Anneler gününü kutladı. Hafta sonunu geçirmek için bölgede bulunan vatandaşlar ve pazar esnafıyla görüşen adaylar, alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden adaylar, kadınların Anneler Günü'nü kutladı.

KADIN GELİŞMENİN VE ÇAĞDAŞLAŞMANIN İFADESİDİR

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, kendisinin de bir çocuk annesi olduğunu belirterek, "Kadın gelişmenin ve çağdaşlaşmanın ifadesidir, kadın üretimin simgesidir, kadın annedir. AK Parti kadınlara önem veren bir partidir. Kadınların siyasette ve yönetimde daha etkin rol alabilmesini destekleyen tek partidir" diyerek annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇIKTIR
Esnaf gezisi sırasında vatandaşların sorularını yanıtlayan ve AK Parti'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, "Artık Türkiye'nin önü açıktır. İstikrarın sürmesi için çok çalışıyor, yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi, gece gündüz demeden, ev ev dolaşarak anlatıyoruz" dedi.

ALNIMIZ AK BASIMIZ DİK HUZURUNUZDAYIZ

Bir vatandaşın AK Parti hükümetin yaptığı hizmetlerden memnun olduğunu söylemesi üzerine AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Şahin, "2002 ve 2007 yıllarında iki defa milletimiz bize yetki verdi. Bir emanet verdiniz. Biz 8.5 yıl sonra alnımız ak başımız dik huzurunuzdayız" diye konuştu.
http://www.haberciniz.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder